slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αιχμηρές αιχμές από την Ρούλα


Πρόεδρο Γαλλίας

-κ. Francois Hollande

Αμ δεν φταίει η κυβέρνηση σας την οποία παρατήσατε κ. Ολάντ μου .
Η πολιτική ενός «Σοσιαλιστή» προέδρου Μερκελικότερου της Μέρκελ  η δημοτικότητα του οποίου έπεσε στο Ναδίρ (17%) φταίει και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε , τόσο το καλύτερο για σας και τη....
Γαλλία!
Όσον αφορά τον Υπ. Οικονομικών που σας τα έψαλλε χύμα και τσουβαλάτα, και τον παραιτήσατε γιατί είπε την αλήθεια για την πολιτική λιτότητας της Μέρκελ που ακολουθείτε , λυπάμαι για τη δημοκρατικότητα σας , αλλά και για τους σοσιαλιστές που σας είχαν ψηφίσει ελπίζοντας ότι θα σταθείτε απέναντι στις πολιτικές της Γερμανίδας Καγκελαρίου .
Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο !!

-κ. Γιώργο Καρατζαφέρη –Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ
Έχετε δίκιο κ. Καρατζαφέρη μου, να θέλετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να μην έλθει στην εξουσία ο κακός μπαμπούλας Αλέξης Τσίπρας  και η κακιά Αριστερά που θα πάρει τα σπίτια και τις περιουσίες των ανθρώπων !!!
άλλη χάρη έχει για τους δεξιούς να τους παίρνει τις περιουσίες η δεξιά και ο Σαμαράς .
Άλλωστε όπως επισημάνατε σε συνέντευξή σας στο Real fm  ο κ. Τσίπρας ούτε έχει παντρευτεί σε εκκλησία ούτε έχει βαφτίσει το παιδί του ! Δεν είναι σαν τον ομοϊδεάτη σας τον κ. Μπαλτάκο π.χ. , που όταν συναλλασσόταν με τον κ. Κασιδιάρη , είχε 4 εικόνες πίσω του για να δείξει πόσο θρησκευόμενος είναι , τρομάρα του !!

-Δήμο Νάξου και Μ.Κ.
Ω! Τι έκπληξη!! Έκλεισε η κτηνιατρική Υπηρεσία τα δημοτικά σφαγεία της χώρας λόγω γειτνίασης με το σκουπιδότοπο .
Και πολύ άργησαν λέω εγώ !!
Τι περιμένατε ; Να εναποθέσουν τα απορριμματοφόρα τα απορρίμματα στον αύλειο  χώρο του σφαγείου, λόγω έλλειψης χώρου , αφού ήδη έφτασαν στην πόρτα του;
Τώρα θα μου πείτε , εσείς φταίτε αν επί χρόνια τώρα εμείς και τα ζωάκια που σφαγιάζονται εκεί , αναπνέουμε τις επιπτώσεις της αυτανάφλεξης (τότε) και της ανυπόφορης οσμής(τώρα);;
Ας όψονται  εκείνοι που το ξεκίνησαν να βάλουν σφαγεία διπλά σε σκουπιδότοπο!!
-Νέα Δημοτική Αρχή Δήμου Νάξου και Μ.Κ.
Δεν ξέρω αν με χαρακτηρίσετε κακιά, πάντως εγώ βλέπω μια πολύ …ωραία και ευχάριστη ατμόσφαιρα στις συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου την επόμενη πενταετία..
Ο λόγος ; Καμιά σχέση της πρώην μείζονος με τη νυν , διότι δεν φαίνεται διατεθειμένος ο αρχηγός της Νησιωτικής πολιτείας να ανεχθεί καταστάσεις και συμπεριφορές , που στο παρελθόν περνούσαν στο …ντούκου!
Άντε και καλή θητεία σε όλους και ο θεός βοηθός !

-κ. Αρτέμη Σώρα
Τι να πω κ. Σώρα μου; Ζαλιστήκαμε από τα δισεκατομμύρια σε Ελληνικό παγκόσμιο λογαριασμό που εσείς φέρατε στο φως της δημοσιότητας (;) και τα οποία κατά κάποιο περίεργο τρόπο(;;) αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει η Ελληνική κυβέρνηση!
Δεν θα σταθώ στις λεπτομέρειες που μας έδωσε στο Μεσόγειος ο κ. Δάρας , αλλά ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Αν δεχθούμε ότι υπάρχουν τα χρήματα (λέω εγώ τώρα) με τους όρους που έχετε θέσει , δηλαδή ανεξάρτητα οικονομική επιτροπή να ελέγξει  πόσα και πως οφείλει τόσα χρήματα η Ελλάδα, ποιος προκάλεσε τα χρέη και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι , δεν πιστεύω να είχατε την ελπίδα να δεχθούν Σαμαράς-Βενιζέλος , τα κόμματα των οποίων έφεραν την Ελλάδα εδώ που είναι σήμερα και να μπουν όλοι φυλακή !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρούλα Μπράουν στην Υπηρεσία του Μαϊτού.