slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνεχίζετε το θέατρο με της συνεδριάσεις του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α


Είναι προφανές ότι η συνεδρίαση 1η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00,του Δ.Σ. του  ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. είναι νόμιμη. Όμως το νόμιμο (;) πόσο ηθικό μπορεί να είναι; πόσο ηθικό μπορεί να είναι να ψηφίζει το απερχόμενο συμβούλιο  τον προϋπ/σμο του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. οικ. έτους 2015 και να δεσμεύουν το επόμενο Δ.Σ.; Και επειδή  δεν είδαμε πουθενά καμία αντίδραση ούτε από την Δημοτική Αρχή, ούτε και από την  κατά τα άλλα λαλίστατη  νέα αντιπολίτευση, έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε όποιες σκέψεις και να πούμε ότι ΟΛΟΙ
 βολεύονται από αυτή την κατάσταση.  
Προς
Τα μέλη του Δ.Σ.
Παρακαλούμε να προσέλθετε στα νέα γραφεία διοικήσεως του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. (1ος Παιδικός Σταθμός) την 1η Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, για τακτική συνεδρίαση με το κάτωθι μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης:

1. Ψήφιση προϋπ/σμού ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. οικ. έτους 2015. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ι. Ναυπλιώτης-Σαραντηνός

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νόμιμο μεν ηθικό όχι και απορώ για τη αντίδραση του Προέδρου του ΝΟΠΑΠΑ. "Αρχή άνδρα δείκνυσι" λέγαν οι αρχαίοι, κύριε Ιάκωβε.

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν είσαι αιρετός, αλλά διορισμένος, την παραίτησή σου την έχεις ανα πάσα στιγμή στη διάθεση του δημάρχου που σε διόρισε, είτε αυτός έχει δίκιο, είτε άδικο. Αυτό επιβάλλει η δημοκτρατική δεοντολογία. Εϊναι σαν αν λέμε ότι αρνείται ένας Υπουργός να παραιτηθεί όταν του το ζητήσει ο Πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

ρε καραγκιόζηδες μη φτύνετε εκεί που γλύφατε.

Ανώνυμος είπε...

τι θα πει αυτό ρε μεγάλε, ο δήμαρχος έχει την ψήφο του λαού και μάλιστα ανανεωμένη, είτε τον γουστάρουμε είτε όχι, εγώ προσωπικά δεν τον γουσταρω, αλλά είναι δήμαρχος. Ο άλλος τι είναι και σε ποια δημοκρατία πισατεύει;