slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εποχή Κουκά στη Μύκονο


Λαμπρή τελετή ορκωμοσίας στο Δήμο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Αυγούστου.
Ο νέος δήμαρχος, Κων/νος Κουκάς, οι συνεργάτες του, το εκλεγμένο δημοτικό συμβούλιο, καθώς και οι σύμβουλοι των Δημοτικών Κοινοτήτων, συγκεντρώθηκαν για την τελετή ορκωμοσίας η οποία τελέστηκε έξω από το δημαρχείο Μυκόνου από τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο.
Το παρών έδωσαν,.....
ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, οι έπαρχοι Μυκόνου Στέλιος Μπρίγγος, Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, Θήρας, Θεώνη Λειβαδάρου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών και μεγάλος αριθμός δημοτών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην τοπική αυτοδιοίκηση της Μυκόνου.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι δύο ημέρες πριν την ορκωμοσία υπέβαλε την παραίτησή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Φιορεντίνος, ο οποίος δε θα βρίσκεται στη σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου. Τη θέση του ανέλαβε ο Φρατζέσκος Βιγλιάρης.



Ο νέος δήμαρχος Κων/νος Κουκάς είναι ο νεότερος σε ηλικία στο νομό Κυκλάδων και στο Νότιο Αιγαίο. Μαζί με το επιτελείο του θα αναλάβουν καθήκοντα από την προσεχή Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Είναι γεγονός ότι η εκλογή Κουκά στο νησί των ανέμων έχει δημιουργήσει πολλές προσδοκίες. Οι Μυκονιάτες ήταν έτοιμοι για τη μεγάλη αλλαγή στην τοπική αυτοδιοίκηση, τίμησαν τον Κ. Κουκά στο πρόσωπο του οποίου έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες.

Ο νέος δήμαρχος κρατά χαμηλά τους τόνους, αποφεύγει τις μεγαλοστομίες και εμφανίζεται προσγειωμένος και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να προσπαθήσει να κάνει πράξη όλα όσα έχει υποσχεθεί στους δημότες της Μυκόνου.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την ορκωμοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια: