slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΘΕΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ << ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ >>

Απάντηση Δ. Βασαλάκη στον πρόεδρο του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου

Το δελτίο τύπου του συλλόγου εδώ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ
Κύριε Στρατούρη

Μάταια προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα .
Αναπαράγετε την κυβερνητική προπαγάνδα και λασπολογία αβασάνιστα και χωρίς να γνωρίζετε ούτε μια από τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε αναφερόμενος στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου της οποίας το δελτίο τύπου πουθενά δεν αναφέρεται στις προτάσεις της αντιπολίτευσης (1) , ούτε αυτό του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Πειραιά (2) ο δε Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Αθηνών δεν έχει βγάλει ανακοίνωση ...


Αν πραγματικά θέλετε το καλό των μελών του συλλόγου μας και όχι μόνο να είστε αρεστός στους κομματικούς σας προϊσταμένους , διαβάστε με προσοχή τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που σας επισυνάπτω , μοιράστε τις στα μέλη του συλλόγου και οργανώστε μια συνάντηση όπου θα τις συζητήσουμε .
Εκεί μπορούμε να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας , τις αντιπροτάσεις μας , να εκφράσουμε τις όποιες επιφυλάξεις μας να καταγράψουμε τις διαφωνίες μας .
Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε εποικοδομητικά και όχι αφοριστικά, συμβάλλοντας ενεργά στην διαμόρφωση της πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μας ελπίδα για την επιβίωση του κλάδου μας (και όχι μόνο).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ. ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ
Μέλος Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου
Μέλος Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ

(1).http://www.esee.gr/Portals/0/EasyDNNNewsDocuments/936/ESEE- Theseis%20Forologiko-070814.pdf#page=1&zoom=auto,-107,848
(2)http://admin.seap.gr/uploaded_files/2014%20%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F%20%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%95%CE%9D%CE%A6%CE%99%CE%91.pdf#page=1&zoom=auto,-107,848)

Δεν υπάρχουν σχόλια: