slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ Η ΝΔ: Τζαμτζής-Βλαχογιάννης-Κεδίκογλου ζητούν διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ

[Μεμονομένοι βουλευτές, ασύντακτα και ανοργάνωτα προσπαθούν να κάνουν αυτό που δεν κάνει οργανωμένα το κόμμα της ΝΔΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και μπορεί σε πολύ κόσμο ο φόρος να ήρθε μικρότερος σε σχέση με το μέχρι τώρα άθροισμα χαράτσι και ΦΑΠ αλλά η φασαρία και η αγανάκτηση, από απαράδεκτα λάθη που δεν λαμβάνουν υπόψη τους συντελεστές απομείωσης σε ημιτελή κτίσματα ή βάζουν αντικειμενική 70.000 ευρώ το στρέμμα στα Τρίκαλα, είναι αυτή που μένει καθώς ΣΙΓΟΥΡΑ ακόμα και αν διορθωθούν τα λάθη μπορεί να ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος για τον απλό λόγο ότι...

το taxis δεν κάνει online συμψηφισμούς πληρωμών! Αν οι διορθώσεις γίνουν μετά τον Αύγουστο όσοι πληρώσουν την πρώτη δόση  του λάθος υπολογισμένου φόρου θα πρέπει να τρέχουν στην εφορία να τη συμψηφίσουν με το νέο φόρο που θα τους βγεί καθώς το σύστημα δεν μπορεί να συμψηφίσει οφειλές από την παλιά (λάθος) ταυτότητα πληρωμής και τη νέα (με το σωστό φόρο)ταυτότητα πληρωμής. Άρα εκτός του να γίνουν οι διορθώσεις πρέπει να γίνουν και άμεσα για να γλιτώσει ο κόσμος την ταλαιπωρία... Όλα αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για να ασχοληθεί το κόμμα της ΝΔ που ακολουθεί μια άρρωστη τακτική "μη πειράξουμε την κυβέρνηση" με αποτέλεσμα να τους έχει πάρει φαλάγγι το ΠΑΣΟΚ και σήμερα να ζητάει μέχρι και ο Βενιζέλος συνάντηση με τον Σαμαρά για να λύσει το θέμα του ΕΝΦΙΑ!! Ποιος ο Βενιζέλος! Ο εμπνευστής του φόρου θα λύσει το πρόβλημα και οι βλάκες της ΝΔ θα το φορτωθούν!! ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!]

Οι βουλευτές της ΝΔ, Ηλίας Βλαχογιάννης και Ιορδάνης Τζαμτζής, ζήτησαν να γίνουν άμεσα διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ πριν πληρωθεί η πρώτη δόση.

Ο κ. Βλαχογιάννης ζητά και την παραδειγματική τιμωρία αυτών που έκαναν τα λάθη, υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί τα λάθη εδώ κι ένα χρόνο.

Στην γραμμή Τζαμτζή και Βλαχογιάννη συντάσσονται κι άλλοι βουλευτές που θα αποστείλουν σχετικά έγγραφο στον Χαρδούβελη.

Ο Σίμος τα "βάλε" με τον Γκίκα

Με τον Γκίκα Χαρδούβελη επικοινώνησε άρον άρον, χθες το πρωί ο Σίμος Κεδίκογλου μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε ο νέος φόρος ακινήτων και τα χιλιάδες σφάλματα. Μετά τα εξωφρενικά ποσά που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες, οι ίδιοι βομβάρδισαν με τηλέφωνα το πολιτικό γραφείο του πρώην υπουργού με τους γαλάζιους ψηφοφόρους να είναι στα κάγκελα.

Πάντως ο Σίμος Κεδίκογλου αντέδρασε άμεσα και σήμερα το πρωί θα έχει και κατ' ιδιάν συνάντηση με το οικονομικό επιτελείο ενώ η μάχη θα μεταφερθεί στη βουλή όπου οι γαλάζιοι βουλευτές ετοιμάζονται να καταθέσουν ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: