slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φώτης Μαυρομάτης: ούτε απειλώ ούτε απειλούμε

Μιλώντας στο  Ραδιο Μεσογειος  και την Ρούλα Μπράουν 
πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης  επεσήμανε ότι η συνεδρίαση Δημοτικού   Συμβουλίου τη  Δευτέρα 11/8/2014 θα πραγματοποιηθεί κανονικά και ...
συμπλήρωσε ότι ούτε απειλή ούτε απειλείτε και ότι είναι αναφαίρετο   δικαίωμα του κάθε δημότη να προσφύγει κατά των αποφάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου.    

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον ξεβράκωσε σήμερα ο Μαϊτός κι εκείνη η κοπελιά .. πως τη λένε. Φώναζε για να καλύψει τις μ....κίες του. Για να παραδεχτεί στην ουσία πως έχει άδικο. Απλά ξεχνά πως δεν είμαστε μ..κες να μη καταλαβαίνουμε πια. Ως κι η Μπράουν που ως τώρα έχει απλώσει προστατευτικό δίχτυ πάνω του αναγκάστηκε να μαζέψει την ουρά της. Αλλά οι κορώνες .. κορώνες χωρίς ουσία. Όπως αυτή που έχετε βάλει για τίτλο στην ανάρτηση σας κ. εκπρόσωπε της Δημοτικής Αρχής .

Ανώνυμος είπε...

telika oloi me to margarith einai kai h mayroy kai o karanikas oloi eame!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρόμπα έκανε τον Μαϊτό και την παράταξή του σήμερα στον Μεσόγειος ο Μαυρομμάτης. Δεν γνωρίζουν τους νόμους και φωνάζουν μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουν να γίνει τίποτα στο Δήμο. Η Δημοτική Αρχή έφερε στον Δήμο μας από το ΕΣΠΑ 6.000.000 ευρώ σε εποχή κρίσης και αντί όλοι να πανηγυρίζουμε για αυτήν την μεγάλη επιτυχία ο Μαϊτός δεν θέλει να γίνει δημοτικό συμβούλιο για να αποδεχθούμε τα χρήματα!!!!!!!!!!!!!!!! Περήμεναν από τον Μαυρομμάτη να τους πει τους νόμους από το ράδιο καθότι δεν τους γνώριζαν. Την απάντηση την πήραν από τον ίδιο το λαό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τον Μάιο, αλλά κάνουν να μην συνέβη τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 21:19 δικαιολογήσαι μόνο αν είσαι ο Λυκουρόπουλος. Διαφορετικά σκόπιμα ή από άγνοια απλά εθελοτυφλείς.