slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στο ξενοδοχείο "Αιγαίον" στο Σούνιο o Νίκος Βούτση του... ΣΥΡΙΖΑ στο ίδιο ξενοδοχείο και στην ίδια παραλία κάνει και το μπάνιο του ο μνημονιακος Γιάννης Στουρνάρας(ΦΩΤΟ)


Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ επαναστατης στην τηλεοραση στην προσωπικη του ζωη .....καπιταλιστης....ΡΕ ουστ παραμυθαδες...ποιος γ@@ει τους πεινασμενους.
Στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας πέρασε την Κυριακή ο πρώην υπουργός Οικονομικών
Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος βρέθηκε στο ξενοδοχείο "Αιγαίον" στο Σούνιο, με την καταπληκτική θέα του ναού του Ποσειδώνα, που βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Τα parapolitika.gr "συνέλαβαν" τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, παρέα με την σύζυγο του, να κάνει το μπάνιο του , ενώ είχε πιάσει "πρώτη ξαπλώστρα θάλασσα", ακριβώς πάνω στο κύμα.
Ο πρώην υπουργός καθισμένος στραυροπόδι, δεν σηκώθηκε σχεδόν καθόλου από την ξαπλώστρα του, μόνο για ολιγόλεπτες βουτιές και διάβαζε ακατάπαυστα κυριακάτικες εφημερίδες, ενώ μιλούσε πολύ λίγο στο κινητό του. Ο πρώην τσάρος της οικονομίας είχε μαζί του ολόκληρο πακέτο απο εφημερίδες, τις οποίες διάβαζε με μεγάλη προσήλωση. Ο Στουρνάρας ήταν ιδιαίτερα διακριτικός αν και έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που ήταν στο ίδιο ξενοδοχείο. Για να ξέρετε στο ίδιο ξενοδοχείο και στην ίδια παραλία ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης που απολάμβανε την όμορφη παραλία με την εντυπωσιακή θέα.
Ο Γιάννης Στουρνάρας διαβάζει εφημερίδα στο Σούνιο:

http://www.parapolitika.
grhttp://fonaklas.blogspot.gr/2014/07/o_28.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω το πρόβλημά σας είναι ότι έκανε διακοπές δλδ για εσάς δεν δικαιούται κάποιος που δηλώνει αριστερός να μην κάνει διακοπές

Το ότι οι άθλιοι που 40 χρόνια τώρα ξεσκίσανε την Ελλάδα και την παράδωσαν στους τραπεζίτες - τοκογλύφους δεν φαίνεται να σας ενοχλεί αλλά τι περιμένεις από πρόβατα που προσκυνάνε τους παγκοσμίου εμβέλειας προδότες σαν την συμμορία σαμαρά βενιζελου

Ρε δεν πάτε να πνιγείτε κοπρόσκυλα