slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

EINAI NOMIMH H KATOXH ΓΚΛΟΠ; Ένα γκλομπ και μία κρότου-λάμψης χάρισε στη Δούρου ο Μπαλασόπουλος κι αυτή ποζάρει καμαρωτή


Αυτά τα... πρωτότυπα δώρα έκαναν οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση στην καινούρια περιφερειάρχηΣυνάντηση με τον πρόεδρο, Θέμη Μπαλασόπουλο και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων-Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α) είχε η Ρένα Δούρου, η νέα περιφερειάρχης Αττικής.
Οι εργαζόμενοι όμως δεν έφτασαν στην πρώτη συνάντηση με την νεοεκλεγείσα περιφερειάρχη με άδεια χέρια, αλλά έφεραν μαζί τα δώρα τους, τα οποία και τράβηξαν το ενδιαφέρον: Επρόκειτο για ένα γκλομπ και μία χειροβομβίδα κρότου - λάμψης. Όχι, δεν τα έφεραν για να εκφράσουν τη διάθεσή του για το πώς θα την αντιμετωπίσουν όταν αναλάβει καθήκοντα, αλλά ως ένδειξη του τι είχαν «αποκομίσει» από τις «απόπειρές τους να συναντήσουν τον απερχόμενο περιφερειάρχη».



Η κ. Δούρου δεσμεύτηκε ότι θα παραδώσει τα «δώρα» στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια.



Στη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της διαχείρησης των απορριμάτων, με την κ. Δούρου να δηλώνει πως η «εναλλακτική πρόταση για τη διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα Περιφερειακή Αρχή, όπως ήδη φάνηκε από την προεκλογική περίοδο», ενώ από την πλευρά της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα για την κατασκευή των εργοστασίων απορριμμάτων.









Δεν υπάρχουν σχόλια: