slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση για το θέμα του Αγίου Προκοπίου διοργανώνει η τοπική κοινότητα Αγίου Αρσενίου


Την Κυριακή 20/07/2014 και ώρα 11:30 Π.Μ στη ταβέρνα "ΜΟΛΟΣ" ιδιοκτησίας Μάρκου Μαργαρίτη στη γωνία Αγίου Προκοπίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ( ανοικτή συζήτηση - ενημέρωση ) σχετικά με την εκποίηση ακινήτων στη Διοικητική Περιφέρεια της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Αρσενίου από το ΤΑΙΠΕΔ.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προάσπιση της δημόσιας περιουσίας από ποιους ; Προφανώς η συζήτηση θα πρέπει να στραφεί και κατά του Δήμου Νάξου. Και εξηγούμαι. Από τη μια μεριά το ΤΑΙΠΕΔ που θα βάλει χρήματα στα ταμεία του κράτους (όποια είναι αυτά και με όποιες διαδικασίες) πουλώντας τον Άγιο Προκόπη και ο αγοραστής που θα καρπωθεί το φιλέτο αξιοποιώντας το κατά την κρίση του και στερώντας το από το ευρύ κοινό αφού οι λίγοι που θα το απολαμβάνουν θα πληρώνουν ανάλογα (καταβάλλοντας όλοι τους ανάλογους φόρους). Από τη άλλη μεριά ο Δήμος Νάξου που ήδη έχει ξεπουλήσει την παραλία στερώντας την από τους πολλούς. Με ποιες διαδικασίες, σε ποιους, με τι τίμημα, πόσα βγάζουν, τι φόρους πληρώνουν, τι ψηφίζουν ; Οι απαντήσεις έρχονται μόνες τους. Ο Άγιος Προκόπης αποτελεί το φιλέτο που κάθε Δήμαρχος κάνει την (εγκληματική) πολιτική του. Ανήκει στο μπουκέτο που περιλαμβάνει κυκλοφοριακό Νάξου, Παραλία Χώρας, Μαγαζιά, Κιόσκια, Μαρίνα, Συγκοινωνίες, Σούπερ Μάρκετ (αλήθεια σε ποια χώρα ο ανταγωνισμός έχει αποβεί σε βάρος του καταναλωτή;). Πολλά τα συμφέροντα (και τα λεφτά μαζί).
Ο Άγιος Προκόπιος σήμερα δεν ανήκει στο ευρύ κοινό με τις ξαπλώστρες μέχρι εκεί που σκάει το κύμα. Και για να αλλάξει αυτή η κατάσταση τα βέλη πρέπει να στραφούν πρώτα κατά του Δήμου Νάξου (σκόπιμα παραλείπω το "Μικρών Κυκλάδων") που έχει προλάβει το ΤΑΙΠΕΔ στο ξεπούλημα για να οικονομάνε κάποιοι 150.000 ευρώ τη σαιζόν και να αποδίδουν στην πολιτεία μηδενικά.