slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Παναγιώτη Ρήγα

Για την κοινοβουλευτική του δραστηριότητα των περασμένων ημερών ενημέρωσε τα τοπικά ΜΜΕ ο βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας.
Ο κ. Ρήγας έκανε εισήγηση κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου «Δημιουργία νέας καθετοποιημένης εταιρίας ηλεκτρικής ενέργειας» του
Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (09.07.2014), ενώ μίλησε: α) κατά τη Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν. 3528/2007) – Επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (10.07.2014), β) κατά τη συζήτηση επί των άρθρων του σχεδίου νόμου: «Τροποποίηση διατάξεων του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ. (ν. 3528/2007) – Επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (11.07.2014) και γ) κατά τη συζήτηση και λήψη απόφασης για το αν έχει υποβληθεί, παραδεκτώς, πρόταση των 2/5 του όλου αριθμού των βουλευτών για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος (11.07.2014).

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο από την εισήγηση και τις ομιλίες του βουλευτή στην ιστοσελίδα του http://www.prigas.gr/?p=main.

Δεν υπάρχουν σχόλια: