slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρωταθλητής ήθους ο Π.Α.Σ Νάξου - Αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή ο Πέτρος Σιδερής


Ο Π.Α.Σ Νάξου με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι η Ε.Π.Σ Κυκλάδων αποφάσισε να απονείμει σε ειδική εκδήλωση πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου το «Κύπελλο Ήθους» στην ανδρική ομάδα του Π.Α.Σ Νάξου για την περίοδο 2013-2014.
Το βραβείο αυτό αποτελεί τιμή και .....συνάμα αναγνώριση για την.....προσπάθεια της ομάδας και για την πολύπλευρη ανάπτυξη των αθλητών μας. Καλλιεργώντας αξίες, συμβάλλουμε στη δημιουργία ανθρώπων οι οποίοι μαζί με την αθλητική τους καριέρα θα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την γενικότερη εξέλιξή τους.

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Γυμναστή κ. Πέτρο Σιδερή ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση και την φυσική κατάσταση όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας μας. Το διοικητικό Συμβούλιο εκτιμώντας τα προσόντα του κυρίου Σιδερή, την επιστημονική του κατάρτιση, την συνεχή εξέλιξη, τον ζήλο και την αγάπη του να προσφέρει στον αθλητισμό της Νάξου γενικότερα, αποφάσισε να συμπληρώσει το τεχνικό τμήμα και να του αναθέσει αυτόν τον ρόλο δίπλα στον προπονητή της ομάδας μας κ. Πέτρο Μαράκη.
Για το Δ.Σ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: