slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΛΕΟΣ!!! ΝΕΟΙ ΕΝΘΟΣΩΤΗΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΆΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΊΖΟΝΤΑΙ

Την απόφασή τους να ιδρύσουνε νέο κόμμα θα κάνουνε πράξη οι κ.κ. Τάκης Μπαλτάκος, Χρήστος Ζώης και Βασίλης Καπερνάρος.
Το αναφέρουμε ως είδηση καθότι σε παραλιακό κέντρο στη Βούλα με Γλυφαδιώτη ιδιοκτήτη πριν λίγες ημέρες έγινε η συζήτηση των τριών παραγόντων και μάλιστα ζητήθηκαν και οι γνώμες κάποιων παρισταμένων για το πως βλέπουν την νέα αυτή κίνηση.

Το αξιοσημείωτο είναι οτι το νέο κόμμα θα έχει βάση την Λαϊκή δεξιά και θα είναι η άλλη πρόταση μπροστά στο εκλογικό στραπάτσο που αναμένεται να πάθει η ταλαιπωρημένη Νέα Δημοκρατία.

Αν και είμαστε γνώστες της συζήτησης και το τι ειπώθηκε από πρώτο χέρι, εν τούτοις έχουμε την υπομονή να περιμένουμε τους ίδιους να το ανακοινώσουν. Αυτό που μπορούμε να γράψουμε είναι οτι ήδη έγιναν συζητήσεις με στελέχη και παράγοντες της Δεξιάς στα Νότια Προάστεια και αναμένεται ομαδική προσχώρηση πολλών στο νέο κόμμα.

Έχουμε την πεποίθηση οτι Γλυφάδα και Βούλα θα πρωτοπωρήσουν στην ίδρυση και εξάπλωση του νέου κόμματος που θα απευθύνεται κυρίως σε πατριωτικές και λαϊκές ιδέες.
http://www.notia-press.gr/index.php/south-cities-news/glyfada/3525-neo-komma-notia-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: