slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αιχμές με την Ρούλα


-Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Γιατί έχω την αίσθηση πως όσες αρνητικές αποφάσεις και αν πάρετε , η LIDL HELLAS και η Ολλανδική DENNENNALD θα καταφέρουν τελικά να ανοίξουν υπεραγορές στη Νάξο και θα μας γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ;
 -Εμπορικό Σύλλογο Νάξου
Είμαι περίεργη να μάθω πως προτίθεστε να εμποδίσετε τη λειτουργιά των υπεραγορών . Τι θα κάνετε ...
; Θα πετάξετε τα στήθη σας και θα εμποδίσετε τους εργολάβους να τα κατασκευάσουν ; Διότι όπως έλεγαν και οι σοφοί προπάτορές μας : Όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός (MerkelSamaras) , τύφλα να χει ο πεθερός (Δήμος , εσείς και όλοι εμείς οι υπόλοιποι)

-Φορείς Νάξου
Τι ανησυχείτε καλέ για την πώληση των λιμνών του Αγ. Προκοπίου από το ΤΑΙΠΕΔ ; Εδώ το ΤΑΙΠΕΔ έβγαλε στο σφυρί τον αρχαιολογικό χώρο των Θερμοπυλών (συμπεριλαμβανομένων και τω ν αγαλμάτων )και θα λάβει υπ’ όψιν του τις δικές μας διαμαρτυρίες;
Να ναι καλά η κυβέρνηση που πιστεύει ότι όσο περισσότερο δημόσιο πλούτο ξεπουλήσει , τόσο πιο γρήγορα θα «σώσει» την Ελλάδα !

-Δημοτική Κοινότητα Νάξου
Μήπως να παρακαλούσατε το Υπ. Εσωτερικών , κατ’ εξαίρεση να επιτρέψει στο νεοεκλεγέν Συμβούλιο , να ξεκινήσει 2 μήνες νωρίτερα τη θητεία του; Έτσι κι αλλιώς , δεν βλέπω να έχετε απαρτία τη μέχρι την 1η  Σεπτεμβρίου, εκτός φυσικά αν θεωρηθεί διπλή η συμμετοχή του κ. Νίκου Σέργη, λόγω του ότι παρά το γεγονός ότι στην παρούσα φάση ανήκει στην αντιπολίτευση , στην επόμενη φάση είχε την καλοσύνη να εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του κ. Δημάρχου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: