slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βρε Αϊ το διάολο Άκου .... Εκατόν είκοσι χιλιάδες (120.000) ευρώ εισέπραξε για έρευνα, η κυρία “λεφτά υπάρχουν”

«Λεφτά υπάρχουν», όπως προκύπτει και για την ιστορική φράση, που την εξεστόμιζε καθημερινά ο Γιώργος Παπανδρέου ως ηγέτης της αντιπολίτευσης, και αποδίδεται στην ίδια η μητρότητα!
Ο λόγος για τη συνοδοιπόρο του ΣΥΡΙΖΑ Λούκα Κατσέλη, η οποία στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής της δραστηριότητας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αναλαμβάνει ερευνητικά πρότζεκτ για χάρη ιδιωτών με το αζημίωτο. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε ως επιστημονική υπεύθυνη για λογαριασμό της...EUROPEAN PROFILES Α.Ε. τη σύνταξη μελέτης για τους τομείς της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη, έναντι 120.000 ευρώ.

Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η οποία έκανε τη σχετική αποκάλυψη, είναι μία από τις ηγέτιδες στον χώρο του management consulting, προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου σε φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Παράλληλα, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και στη σύνταξη της 5ης έκθεσης για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που θα ολοκληρωθεί το 2015, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση 51.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: