slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O "Κλέφαρος" και η επιδότηση από την ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΕ


Απ. Ψαρράς απαντάει σε σχόλιο με υπογραφή  ΄"Κλέφαρος" που γράφτηκε σε ...ανεξάρτητη αριστερή σελίδα. Το σχόλιο μπορείτε να το διαβάσετε στο τέλος της ανάρτησης. 
Ώστε εσύ είσαι ο ΄"Κλέφαρος"; Τότε να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Κλεφαριώτες!Είσαι βέβαια για λύπηση αφού δεν μπορείς να γράψεις το ονοματάκι σου και ζεις σαν τυφλοπόντικας στο σκοτάδι, αλλά αυτό είναι θέμα φιλότιμου και εσύ τέτοιο δεν έχεις.
Λες τώρα στο παραλήρημά σου διάφορες βλακείες, αλλά για την "ταμπακιέρα" κουβέντα!
Προφανώς θεωρείς ότι καλώς έγινε ότι έγινε με την επιδότηση από την ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΕ των 11.000.000 δραχμών, όπως είναι βέβαιο ότι πιστεύεις πως οι διάφοροι "Τσοχατζόπουλοι" του Πασόκ σου, καλώς πήραν τόσες μίζες! Ίσως μάλιστα να σου φαίνονται και...
λίγες.
Ώστε θέλεις και σύ να γράψω κάτι για να μου κάνει μήνυση ο Βασιλάκης!
Δικηγόρος είσαι ή πηγαίνεις ψευδομάρτυρας και πέρνεις μερίδιο από τέτοιες δουλιές; Γιατί αφού λέει ότι τον συκοφαντώ δεν του προτείνεις να πάει , όπως ξαναπήγε στα δικαστήρια;
Εσύ προφανώς δεν έχεις τη δυνατότητα να μάθεις και πολύ περισσότερο να καταλάβεις, αλλά αν βάλεις κάποιον απ' αυτούς που σε σέρνουν τόσα χρόνια από τη μύτη, θα μάθεις πόσα έργα πήραν ο γυιος μου και ο γαμπρός μου από το Δήμο. Τα έχω δημοσιεύσει και θα τα ξαναδημοσιεύσω ηλίθιε, αλλά το πάθος και η βλακεία σε τυφλώνουν τόσο πολύ που δεν μπορείς να τα δείς.
Εσένα σε φαντάζομαι όταν είσαστε στην εξουσία!
Ποιος ξέρει άραγε τι είπες και τι έκανες όλα αυτά τα χρόνια, που τακτοποιούσατε τους δικούς σας και τρομοκρατούσατε τους άλλους. Κάποιοι σαν και σένα είναι ότι άφησε πίσω του το Πασόκ σας σε κάθε μορφή του.
Κάτσε τώρα εκεί στην ανωνυμία σου και στο σκοτάδι σου, μη μπορώντας να πεις στο καφενείο ότι εσύ είσαι ο... "Κλέφαρος" και παρηγορήσου με τη σκέψη ότι: "Βρε αδελφέ δεν πήγαν και όλοι στο Πασόκ φυλακή!"
Από αντιδήμαρχος έχω φύγει θρασύδειλε εδώ και ενάμισυ χρόνο, αλλά σου έχει μείνει το σύνδρομο εναντίον των Φιλωτιτών αντιδημάρχων και ποιος ξέρει που θα σε οδηγήσει.
Γράψε ότι θέλεις ανώνυμε τυφλοπόντικα. Όσοι σε ξέρουμε - και είμαστε πολλοί - δεν ξαφνιαζόμαστε! Οι άλλοι πάλι δεν χάνουν τίποτε που δεν σε ξέρουν.
Πράγματι θα υπάρξουν εξελίξεις! Να δούμε όμως ποιοι θα είναι οι πικραμένοι.
Απόστολος Κ. Ψαρράς
Ο αναγνώστης: Κλέφαρος έγραψε: 15/06/2014
Λίγους ψήφους πήρε ρε ακροδεξιέ Ψαρρά ο Βασιλάκης στο Φιλώτι; Μάλιστα για ένα πεθαμένο και παλαιοημερολογίτικο Πασοκ που λες και με Βρούτση υποψήφιο στον πέρα της δεξιάς χώρο; Για βάλε κάτω τα κουκιά μηχανικάρα μου. Πιο παλαιοημερολογίτης βέβαια απο σένα, με κάθε σημασία της λέξης, δεν υπάρχει. Απολίθωμα της ιστορίας, φωνακλάς της ηθικής (οι γιοι και οι γαμπροι να παίρνουν τα δημοτικά έργα και οι άλλοι να πάνε να γ@μηθ@νε). Πειράζει που ο μπαμπάς και πεθερός είναι αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών; Τέτοιες ευαισθησίες είναι λεπτομέρειες για κάποιους ηθικολογούντες σαν και σένα. Για σας δεν ισχύουν αυτά τα κηρύγματα. Αλλά μια και το γυροφέρνεις για το Βασιλάκη και τα 11 εκ δρχ, γιατί, εσύ ο γενναίος και ευθύς άντρας, αποφεύγεις να γράψεις το όνομα; Φοβάσαι τη μήνυση; Γιατί τη φοβάσαι αντράκι μου; Προβλέπω εξελίξεις στην κόντρα και θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: