slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σκληρή απάντηση Βλάχου και Κακλαμάνη στον Μανιάτη που σήμερα ΘΥΜΉΘΗΚΕ πόσο καλός είναι ο ITG ΕΝΩ επί Καραμανλή τον πολεμούσε σαν ΠΑΣΟΚ


Ο "καυγάς" ξεκίνησε όταν ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης αναφέρθηκε στην κατασκευή του αγωγού ITGI λέγοντας χαρακτηριστικά πως το όλο έργο κινείται στο πλαίσιο του ονείρου η Ελλάδα να καταστεί ενεργειακός κόμβος. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γιώργος Βλάχος αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι...
το καραμανλικό μπλοκ δεν θα αφήσει τίποτα να πέφτει κάτω δεν έχασε την ευκαιρία και είπε χαρακτηριστικά: «Κε Υπουργέ με αναγκάζετε να θυμίσω ότι αυτή η πολιτική η οποία θεμελιώθηκε και προωθήθηκε από τον Κώστα Καραμανλή αλλά και ο συγκεκριμένος αγωγός και αμφισβητήθηκε και πολεμήθηκε από πολλούς. Και όλοι αυτοί που τότε πολέμησαν τον Καραμανλή έρχονται τώρα να αναστήσουν πεθαμένα όνειρα ενεργειακής πολιτικής».

Τη σκυτάλη πήρε λίγο αργότερα και ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος δεν δίστασε να εξαπολύσει και προσωπική επίθεση στον Υπουργό Περιβάλλοντος. «Το ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα εσείς ο ίδιος, ο Μαγκριώτης και η Γκερέκου ήσασταν που με δηλώσεις σας πολεμούσατε τον Κώστα Καραμανλή και την κατασκευή του συγκεκριμένου αγωγού. Και έρχεστε τώρα να πείτε τι καλός που είναι ο αγωγός και πόσο θα ωφελήσει τη χώρα» είπε ο κ. Κακλαμάνης με τον Γιάννη Μανιάτη να του απαντά ότι σε ό,τι αφορά στον ίδιο κάνει λάθος αφού από την πρώτη στιγμή και ενέκρινε και προώθησε το έργο. «Δεν κάνω κανένα λάθος» ανταπάντησε ο Νικήτας και πρόσθεσε « Θα δώσετε εξηγήσεις για όλα αυτά. Απαιτούμε να διεξαχθεί μια ειδική συνεδρίαση της επιτροπής για το θέμα για να δώσετε εξηγήσεις. Κι εγώ θα μαζέψω όλα τα αποκόμματα εφημερίδων εκείνης της εποχής και τα δημοσιεύματα με τις δηλώσεις και θα δούμε ποιος έλεγε τι».

Όπως μαθαίνουμε στο καραμανλικό στρατόπεδο έχουν ανεβεί στα κάγκελα μετά τα όσα ανέφερε χθες στη δήλωσή του ο Γιώργος Παπανδρέου για τα περί ΕΛΣΤΑΤ με αποτέλεσμα να απασφαλίσουν και να αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέχεια στις επιθέσεις τους κατά του ΠΑΣΟΚ με παράλληλα μηνύματα και προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: