slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Cocktail


Σεμινάριο Δημιουργικών cocktail

Η εταιρία Φραγκίσκος Τροφοδοσίες διοργανώνει το 1ο εκπαιδευτικό σεμινάριο δημιουργικών cocktail στη Νάξο, όπου θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις, δίνοντας ιδέες για γευστικά και εκπληκτικά cocktails.
Ο βραβευμένος Bartender Βασίλης Κυρίτσης (GinJoint) θα αποκαλύψει τα μυστικά για επιτυχημένες μίξεις και γεύσεις, παρουσιάζοντας ξεχωριστές συνταγές cocktail αλλά και νέες τεχνικές που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναδείξουν ακόμα καλύτερα τα ποτά τους.
Το σεμινάριο διοργανώνεται με την υποστήριξη της Tsaknakis Bros, μία από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο του cocktail, με τα εκπληκτικά προϊόντα της Gifard, Mixer, Funkin, Meneau, Pura και Ponthier. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της εταιρίας και να δουν στην πράξη πως χρησιμοποιούνται για την.... παρασκευή cocktail και άλλων δημιουργικών προτάσεων.
Βασίλης Κυρίτσης

Παρόλο που σπούδασε νοσηλευτική, τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται σε χώρους εστίασης. Σημαντικοί σταθμοί τα μπαρ PereUbu, Eclipse, Aperitif και GinJoint όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.
Το 2012 ανακηρύχτηκε Greek Bartender of the year στον διαγωνισμό World Class και στη συνέχεια 1st European Winner στο «Flying Down To Rio Challenge». Εκπροσώπησε την χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό στο Ρίο ντε Τζανέιρο αποσπώντας μοναδικά σχόλια για την θεατρικότητά του. Θεωρεί πως το να είσαι bartender είναι η πιο δημιουργική δουλειά του κόσμου.

Φραγκίσκος Τροφοδοσίες
Αυτό είναι το δεύτερο σεμινάριο που διοργανώνεται από την εταιρία Φραγκίσκος τροφοδοσίες στο χώρο του Ho.Re.Ca. μέσα στο 2014. Είχε προηγηθεί άλλο ένα τον Μάρτη, όπου ο αναγνωρισμένος σεφ Παναγιώτης Μενάρδος είχε παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “Η παράδόση στον 21ο αιώνα”.
Η εταιρία, η οποία δραστηριοποιείταιι στο χώρο του χονδρεμπορίου από το 1972, έχει κάνει μεγάλα βήματα ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια νέα εποχή στις τροφοδοσίες με έμπρακτη υποστήριξη του κλάδου των τροφίμων. Φέτος μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι του Coffee & drink με τις νέες αποκλειστικές συνεργασίες: Douwe Egberts , Ελληνική Ζυθοποιία Αταλλάντης (EZA) και Tsaknakis Bros.

Tsaknaki Bros
Η Tsaknaki Bros συστήθηκε το 1997 στην Αθήνα. Δραστηριοποιείτε μεταξύ άλλων, με εισαγωγές προϊόντων της αγοράς του Ho.Re.Ca.

Εισάγει μεγάλα brands του εξωτερικού όπως:
Την πλήρη σειρά πουρέδες φρούτου 100% Mixer Ιταλίας
Funkin Αγγλίας
Τους κατεψυγμένους πουρέδες και φρούτα της Ponthier Γαλλίας
Τα σιρόπια και λικέρ της Gifart
Προσφάτως εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων για τα Bar, με την εισαγωγή της Meneau Γαλλίας, με την πιο πλήρη σειρά οργανικά σιρόπια caneSugarγια bar, ενώ παράλληλα εισάγει απευθείας από το Μεξικό, την Pura, την πιο πλήρης σειράς μπλε Αγάβης.


Το σεμινάριο είναι δωρεάν, διάρκειας 2 ωρών και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: