slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΒΑΛΕ (ΒΙΝΤΕΟ ) ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ!

ΠΟΥ  ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ   

«Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας»…

Βαρύ ατόπημα από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρούγκαλο στην πρωινή εκπομπή του MEGA που υπερέβη τα εσκαμμένα της πολιτικής αντιπαράθεσης και καταφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για το νεκρό πατέρα του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Ο Γ. Κατρούγκαλος εκτός από αγένεια επέδειξε και άγνοια της Ιστορίας του τόπου μας. Ο Κώστας Κεφαλογιάννης υπήρξε θρυλικό στέλεχος της Κρητικής Αντίστασης και συμμετείχε στην... απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε, μία κορυφαία στιγμή της Αντίστασης την περίοδο της Κατοχής.
Μία ενέργεια που φυσιολογικά έβγαλε εκτός εαυτού τον Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Ένα ολίσθημα που δεν ξεχνιέται με τη συγνώμη του Γ. Κατρούγκαλου στο τέλος.
Στο μεταξύ απο το περιβάλλον του Μανωλη Κεφαλογιαννη έγινε το εξής σχόλιο..
"Την τιμή και υπόληψη της οικογένεια δεν την χαραμίζουμε στο πρεστίζ της τηλεόρασης...."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ?ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ?ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ?ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΠΗΓΑΔΑ ΌΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ.ΑΝΤΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΥΛΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ola ta aristera monopana ta idia einai fagane me tis koutales tis n.d kai tou pasok kai tora to paizoun aristeroi kai autoi pou einai stin filozoiki ta idia skata einai.to paizoun filozooi kai amolane ta skata tous kai vromizoun tous dromous me ta koloskila tous.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Κατρούγκαλε,
μία οδός σας μένει, η παραίτηση. Κάθε ασόβαρος στον πάγκο του. Δεν μπορείτε να μας ξεφτιλίζετε.
Ακόμα και να μην είχατε κάνει λάθος, δεν αποτελεί μέθοδο πολιτικής αντιπαράθεσης αυτή που επιλέξατε.
Ένας παλαιός ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ.