slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση θα πάρει πίσω το πέναλτι του Σαμαρά"

"Πως και δεν μας κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ που τα γκολ της Εθνικής έβαλαν Σάμαρης και Σαμαράς" διερωτήθηκε σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά για να πάρει την... απάντηση από την Κουμουνδούρου: "άλλο Σαμαράς και άλλο... παικταράς".

Δεν είναι πρωτοτυπία η επιτυχία μιας Εθνικής ομάδας να γίνεται αφορμή... καυγά ανάμεσα σε δυο κόμμα. Συμβαίνει παντού, συμβαίνει και στην Ελλάδα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός είδε το παιχνίδι Ελλάδας – Ακτή Ελεφαντοστού και σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη ένας από τους συνεργάτες του πρότεινε να φύγει με το πρωθυπουργικό Gulfstream από τις Βρυξέλλες για Βραζιλία ώστε να δει από κοντά το ματς με την Κόστα Ρίκα το βράδυ της Κυριακής
Άλλωστε βοηθάει και το όνομα του παίκτη που έβαλε το νικητήριο γκολ... Από την πρώτη στιγμή άρχισαν δε και τα... λογοπαίγνια για τον Σαμαρά και τον... Σαμαρά!

«Απορώ που δεν μας κατήγγειλε ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ όταν διαπίστωσε ότι ένας Σαμαράς και ένας Σάμαρης έσωσαν την παρτίδα και την πατρίδα» έλεγε ο συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη. Και συνέχισε παρατηρώντας πως «σε αυταρχικά, χουντικά καθεστώτα θα ήταν απολύτως φυσιολογικό αυτό που συνέβη με την Εθνική μας. Σε δημοκρατικά όμως καθεστώτα μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να το θεωρήσει σκάνδαλο με έναν Σαμαρά και έναν Σάμαρη να σκοράρουν και να πετύχουν την πρόκριση».

Και στη Βουλή όμως, "γαλάζιοι" βουλευτές έλεγαν ότι «μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ πάρει την εξουσία θα μας πάρει πίσω το πέναλτι γιατί το εκτέλεσε ένας Σαμαράς».

Όλα αυτά, συνεχίζει το δημοσίευμα, έφτασαν και στα αυτιά του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, που αποφάσισε να απαντήσει τον Χρύσανθο Λαζαρίδη. «Αλλο Αντώνης Σαμαράς και άλλο Γιώργος Σαμαράς, που είναι και παιχταράς», φέρεται να είπε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σοβαρή μας κυβέρνηση!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά είναι για κλάματα οι σχολιαστές του κώλου και τα λογοπαίγνιά τους.
Έχετε μια δουλειά να κάνετε κύριοι της κυβέρνησης. Μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτή και να αφήσετε τα αστειάκια;
Ο σούπερ σύμβουλος που προέτρεψε τον πρωθυπουργό να πάρει το πρωθυπουργικό Gulfstream και να πάει Βραζιλία θα πληρώσει από την τσέπη του τα καύσιμα και τα λοιπά έξοδα;
Σαμαρά στείλε σπίτι του τον ηλίθιο που σε συμβουλεύει τοιουτοτρόπως και να μας επιστρέψει όλες τις αμοιβές που έχει λάβει μέχρι τώρα γιατί προφανώς μόνο ηλιθιότητες εκστομίζει.
Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει τους φόρους που του επιβάλετε και εσείς ασχολείστε με το πετσί.
Αστείοι τύποι.
Ότι και να πει κανείς είναι λίγο.