slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σαμαράς και οι μπαχαλάκηδες


Η δέσμευση του Κινέζου Πρωθυπουργού, δηλαδή της μεγαλύτερης οικονομικής υπερδύναμης στον κόσμο, για αγορά ελληνικών ομολόγων είναι το μεγάλο γεγονός στο οποίο θα έπρεπε να επικεντρωθεί η πολιτική ζωή του τόπου.

Όμως το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας έχει το σύνδρομο της απαξίωσης και της καταστροφής. Αντί να επικεντρωθεί στην εθνική προσπάθεια, ασχολείται με τις κοπρολογίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου, τα κατορθώματα του κλαρινογαμπρού Ανδρέα Λοβέρδου και τη μπουρδολογία του Πάρι Κουκουλόπουλου, ο οποίος την ψώνισε για τα καλά φτάνοντας σε σημείο να υπαγορεύει στη κυβέρνηση ποιες ΔΕΚΟ θα μείνουν κρατικές και ποιες θα ιδιωτικοποιηθούν.

Δυστυχώς αυτός ο θίασος της συμφοράς που παριστάνει το πολιτικό προσωπικό, ακυρώνει κάθε μεγάλο βήμα που πετυχαίνει ο Αντώνης Σαμαράς όπως τη συμφωνία με τους κινέζους και τη δημόσια δέσμευσή τους για αγορά ελληνικών ομολόγων.

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε ο Αντώνης Σαμαράς θα σώζει την παρτίδα και θα διασώζει μια κυβέρνηση στην οποία οι μισοί υπουργοί είναι μπαχαλάκηδες.

lykavitos.gr/archives/115007

Δεν υπάρχουν σχόλια: