slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αιχμές με την Ρούλα

-Προς βουλευτές του Σύριζα Νίκο Συρμαλένιο, Αγνή Καλογέρη και Γιάννη Ζερδελή
Σχετικά με τη διαμαρτυρία σας στον Υπουργό Εσωτερικών , ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ο χάρτης της χώρας παρουσιάζει τις Κυκλάδες , τη Σάμο και τη Λέσβο γαλάζιους νομούς , ενώ νικητής των εκλογών στις συγκεκριμένες περιοχές ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ , θα ήθελα να......
παρατηρήσω ότι ξεχνάτε ίσως ποιος κάνει κουμάντο σ’ αυτή τη χώρα, εξαιρουμένης φυσικά της Τroika .Κυβέρνηση είναι η Ν.Δ. ότι χρώμα θέλει βάφει το χάρτη !!!
Όσον αφορά το ερώτημα σας αν θα καταλογιστούν ευθύνες για την παραπλανητική εικόνα αυτών των νομών …Μη γελάσω !!
-κ. Ιάκωβο Ναυπλιώτη , απερχόμενο Πρόεδρο ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ
Τι  έγινε καλέ; Δεν υπακούατε στις εντολές του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων ;; τσς.. τσς.. τσς… Κακό παιδί !! Ντα …ντα !!
Είδατε τ’ αποτελέσματα ; ‘Άντε  και αντίο , τώρα , και θα σας δούμε στο πλοίο στις 32 του μηνός.
Φυσικά δεν ξέρω αν αυτό θα ισχύσει και για το μουσείο Καμπανέλλη και για άλλα πολλά , αλλά εδώ είμαστε και θα τα δούμε στην πορεία.
-κ. Μανώλη Πολυκρέτη. Αντιδήμαρχο καθαριότητας
Μα είδατε κ. Πολυκρέτη μου, να αμφισβητούν τον καθ΄   όλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο , όταν λέει ότι ο σταθμός Μεταφόρτωσης  απορριμμάτων θα εγκατασταθεί στις Ρίκες  Φιλοτίου για την Ενότητα Δρυμαλίας ;
Και καλά οι …άσχετοι της Αντιπολίτευσης …Ο δικός σας ο κ. Κρασσάς πως είναι δυνατόν να σας αμφισβητεί ;
Καλά …Έχει να πέσει πολύ γέλιο την Τρίτη στο Δημ. Συμβούλιο όπου θα πάρουν απαντήσεις οι …άσχετοι !!!
-κ. Νίκο Μαιτό . Νησιωτική Πολιτεία .
Μα πως σας ήλθε πάλι αυτό , ότι είναι παράνομη η λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου;;
Όσον αφορά την έκκλησή σας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και την τακτική δικαιοσύνη , που ζητάτε να παρέμβουν για την αποκατάσταση της νομιμότητας λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά αν δείτε παρέμβαση …ενημερώστε μας και μας … Σιγά να μην παρέμβουν !
Α ναι.. να μην ξεχάσω ..Δυστυχώς όσον αφορά και τον ευσεβή πόθο σας  ότι από την πρώτη Σεπτέμβρη το πάρτι τελείωσε, λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά  το πάρτι μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να διαρκέσει μια πενταετία !!
Άντε και καλό κουράγιο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: