slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο χοντρός κι ο κλαρινογαμπρός


Πριν κλείσει δέκα μέρες η νέα κυβέρνηση, το πράγμα έδειξε.

Ο Λοβέρδος είναι η αρσενική Αλ Σαλέχ του Βενιζέλου.

Η τρελο-Αφροδίτη μπουστάρει τον εγωισμό του Βαγγέλη σε πριβέ καταστάσεις. Τα ΠΑΣΟΚια που ξέρουν μιλάνε για θεατρικούς μονολόγους όπου η Αλ Σαλέχ ολοφύρεται γιατί το μεγαλείο του χοντρού δεν αναγνωρίζεται όπως και όσο πρέπει.


Αν αυτά συμβαίνουν, ώρες παράξενες, στο κόμμα, ο Αντρέας έχει τον ίδιο ρόλο στην κυβέρνηση. Ο υπουργός Παιδείας το τράβηξε και το ξανατράβηξε, ώστε να φανεί ότι ο Βενιζέλος σπρώχνει τον Σαμαρά σε φιλο-λαϊκή στροφή.

Παρότι το άνοιγμα δεν αφορά τον κοσμάκη, αλλά μια συγκεκριμένη κατηγορία δημοσίων υπαλλήλων, δηλαδή τους εκπαιδευτικούς. Τους χαϊδεύουν γιατί ξέρουν ότι η υπαλληλία έχει πάει όλη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι έχει η κατάσταση. Ο άνθρωπος που έθαψε ζωντανό το Ασφαλιστικό, αυτός που έτρεχε πριν σφυρίξει η τρόικα στο Υγείας, επανεμφανίστηκε ως αντι-Μνημονιακός υπουργός Παιδείας.

Προηγήθηκε μια κρίση μέσης ηλικίας (για όλα φταίει το Ρίο) με την Έλενα που, καθότι ερωτιάρα, έχασε μια θέση υφυπουργού στην κυβέρνηση…

Ενώ η απόπειρα του Λοβέρδου να γίνει αρχηγός αποδείχθηκε η μεγαλύτερη φλόμπα της ελληνικής πολιτικής. Τα παράτησε σε δύο μήνες ενώ τον παράτησε ακόμη και η Δρέττα.

Η Αθηνά προτίμησε τον Βούλγαρη και διάφορους κλιμακτηριακούς καθηγητάδες.

Για τέτοιο ξενέρωμα μιλάμε.

Ο κλαρινογαμπρός επέστρεψε λοιπόν με την ανοχή (και, κατά βάση, με τη συνενοχή) του χοντρού. Υποτίθεται ότι εκβίασε το απόγευμα του ανασχηματισμού γιατί αλλιώς δεν πήγαινε στο Παιδείας. Μετά όμως έδωσε στο Βενιζέλο αυτό που του έλειπε. Το άλλοθι της κοινωνικής στροφής. Πρόλαβε μάλιστα τους λαϊκο-δεξιούς Γιακουμάτους στη γωνία, ενώ ο Καλαματιανός έφαγε τις προσλήψεις αμάσητες πριν καν καταλάβει τι του γίνεται.

Αδίστακτοι, ψεύτες και καλαμπουρτζήδες οι Λοβερδο-Βενιζέλοι έχουν ξαναρχίσει τη γνωστή φάμπρικα των καθηγητών που την παίζουν χρόνια και χρόνια. Τα σπάνε και τα ξαναβρίσκουν, αν και στην πραγματικότητα ο χοντρός κάνει τον κλαρινο-γαμπρό ό,τι θέλει όπως έχει αποδειχθεί χίλιες φορές ως τώρα.

Μόνο που αυτή τη φορά την πάτησαν. Ο κλαρινογαμπρός με το δώσε-δώσε, έχασε την μπάλα στην Παιδεία σε μια εβδομάδα. Κι αντί να ηρεμήσει τον κόσμο κάνοντας προκαταβολικές υποχωρήσεις, όπως το άνοιγμα των σχολείων κ.λπ, κ.λπ, τον εξαγρίωσε και τον έβγαλε στο δρόμο.

lykavitos.gr/archives/114511

Δεν υπάρχουν σχόλια: