slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ-Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική-Απίστευτες δηλώσεις παικτών!

Η Εθνική ομάδα έπαιξε αλλά η Κολομβία ευτύχησε να προηγηθεί στο 5ο λεπτό με το γκολ του Αρμέρο. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 57.000 οπαδοί που βρέθηκαν στο Μπέλο Οριζόντε. Τελικό σκορ 3-0.

Στο 45 η Εθνική ομάδα είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ αλλά ο τερματοφύλακας της Κολομβίας, Οσπίνα έδιωξε σε κόρνερ το εξαιρετικό σουτ του Παναγιώτη Κονέ.
Το δεύτερο γκολ για την Κολομβία σημείωσε στο 58, ο Γκουτιέρες έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 64, ο Φάνης Γκέκας έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε κενή εστία έπειτα από το.... γύρισμα του Τοροσίδη. Ακολούθησε το καλό σουτ του Σαμαρά στο 85 στο δεξί δοκάρι του Οσπίνα.

Το 3-0 για την Κολομβία έκανε ο Τζέιμς Τζέιμς Ροντρίγκες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ με το αριστερό μέσα στην περιοχή.

Μετά το τέλος του αγώνα οι Έλληνες παίκτες έδειξαν να μην μπορούν να χωνέψουν το βάρος της ήττας, ενώ θεωρούσαν ότι χάσαμε στις λεπτομέρειες! Ο Τοροσίδης είπε ότι μετά το 5 λεπτό δεν υπήρχε η Κολομβία μέσα στο γήπεδο, ενώ ο Καρνέζης δήλωσε ότι αδικούμαστε από το σκόρ και χάσαμε για λεπτομέρειες. Σε τελέιως διαφορετικό μήκος κύματος ο Σ'άντος, πολύ πιο σοβαρός, είπε ότι μπορεί να είχαμε ευκαιρίες αλλά η πραγματικότητα είναι ότι χάσαμε 3-0 και πρέπει να δούμε τι έφταιξε για να παίξουμε καλύτερα με την Ιαπωνία.


Αυτό είναι το γκολ με το οποίο η Εθνική Κολομβίας προγήθηκε με 1-0 της Εθνικής Ελλάδος, από το 5' λεπτό.Αυτό είναι το δεύτερο γκολ που πέτυχε η Εθνική Κολομβίας, στο 58΄ λεπτό, κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.



Το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις



Πηγή pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: