slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Παρουσίαση χορευτικών τμημάτων του συλλόγου Κορωνιδιατών χώρας Νάξου


Ανακοίνωση – Κάλεσμα
Ο Σύλλογος Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου θα παρουσιάσει τα χορευτικά του τμήματα στη κεντρική πλατεία της παραλίας της Χώρας (πλατεία Νικηφόρου Μανδηλαρά) τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 στις 20:30.
Η εκδήλωση θα είναι με ζωντανή μουσική , η οποία θα συνεχιστεί και μετά το πέρας της εκδηλώσεως και η είσοδος είναι δωρεάν.
Ο Σύλλογος Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου ευχαριστεί ιδιαίτερα όσους θα κάλυψαν οικονομικά την πρώτη του απόπειρα παρουσίασης ενός πολιτιστικού δρωμένου σε ανοιχτό κοινό και ...πιο συγκεκριμένα:τα καταστήματα υδραυλικών και ειδών υγιεινής ΒΕΡΝΙΚΟΣ & ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΣ , το φωτογραφείο FOTOARTE της Κατερίνας Μυλωνά , την επιχείρηση ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ τζάμια κρύσταλλα, τις μάντρες οικοδομικών υλικών ΜΑΝΩΛΑΣ (Γιώργος & Γιάννης Μανωλάς, ΜΠΟΥΜΠΛΆΚΗ (Ν.Σκορδιαλός – Ν.Μανδηλαράς), το κρεοπωλείο των αδερφών ΣΙΔΕΡΗ (Μπεοστέλιου), το γραφείο ΠΡΑΞΕΙΣ (του Γιάννη Ζούλη), την μεταφορική εταιρία ΑΡΙΑΔΝΗ (των αδερφών Μανδηλαρά), το ξενοδοχείο LIANA (του Αντώνη Νικηφ. Μανδηλαρά ) και το εστιατόριο ΝΙΚΟΣ (του Νίκου Κ. Κουφόπουλου ) στον Άγιο Προκόπιο, το τουριστικό πρακτορείο ZAS TRAVEL, την οφθαλμίατρο Αναστασία Π. Αξαοπούλου, τον οδοντίατρο Αντώνη Ι. Ποσάντζη και τον δικηγόρο Πέτρο Γ. Μανδηλαρά.

Το νησί μας έχει ανάγκη από τέτοιου είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις τόσο στην Χώρα όσο και στα χωριά και γιαυτό το σκοπό θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς του νησιού μας να γίνουν πιο ενεργοί τόσο οργανωτικά όσο και όσον αναφορά την οικονομική τους υποστήριξη.



Σπύρος Γ. Μανωλάς
Πρόεδρος Συλλόγου Κορωνιδιατών Χώρας Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: