slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΡΑΘΙΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


   Προς τον Δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κο Μανώλη Μαργαρίτη
   Αξιότιμε κε Δήμαρχε,
   Σας εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ως Δήμαρχος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και σας ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. Η εποχή που διανύουμε είναι μια εποχή κρίσης σε όλα τα επίπεδα της ζωή μας κάτι που.....
δυστυχώς γνωρίζουμε ότι δυσκολεύει το έργο της αυτοδιοίκησης και για ένα λόγο παραπάνω ευχόμαστε από καρδιάς, να έχετε μια καλή συνέχεια με σύνεση και αγάπη για τον Τόπο μας.
      Είναι ίσως περιττό, αλλά τόσο αυτονόητα όμορφο να τονίσουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για την κοινή καταγωγή μας, από τ’ Απεράθου, ένα Χωριό που αγαπάτε και εσείς όπως και εμείς και για το οποίο έχετε κάνει πολλά, κάτι που ελπίζουμε να μην σταματήσει εδώ, αλλά να συνεχίσει, αν και οι δυσκολίες είναι πολλές, κάτι που το γνωρίζουμε καλά, αν και εδρεύουμε στην Αθήνα. Τα προβλήματα είναι πολλά και συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά ο Τόπος μας σας χρειάζεται, οι συμπατριώτες μας σας χρειάζονται.
Ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγούς στις προσπάθειές μας και στο έργο μας, όπως επίσης θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι θα έχετε και την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δικό σας έργο, με τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε.
       Καλό και δημιουργικό «ταξίδι»!

Για το ΔΣ
 
 Ο Πρόεδρος                               Η Γραμματέας
 Μάρκος Μαργαρίτης                  Μαρουδιά Σταυριανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: