slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα γνωστά: Αγρια κόντρα Κανέλλη -Κωνσταντοπούλου και βαριές εκφράσεις


Με μια άγρια κόντρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου με τη Λιάνα Κανέλλη ξεκίνησαν μία μέρα νωρίτερα οι εργασίες του α΄ θερινού τμήματος της Βουλής με τη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλει το γεγονός αυτό και να αποχωρεί ενώ η Λιάνα Κανέλλη της απένειμε όπως είπε το «όσκαρ διαστρέβλωσης και μάλιστα αριστερής».
Η κυβέρνηση ήθελε να έχει ένα άλλοθι για να περάσει η τροπολογία της τρίμηνης παράτασης του....«πόθεν έσχες», που κατατέθηκε λόγω και της παράτασης υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου,και μίλησε για κοινοβουλευτική εκτροπή ενώ απευθυνόμενη στη Λιάνα Κανέλλη είπε : «λυπάμαι για όσους συμπράττουν με τη στάση τους».

Η Λιάνα Κανέλλη δεν άφησε αναπάντητα όσα είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και τόνισε : «Το δικό μου κόμμα μου άλλαξε τμήμα για να έρθω εδώ και να είμαι εισηγήτρια. Δεν συμμετέχουμε σε καμία συμμορία, ούτε συνωμοσία, σε καμία προδοτική αντισυνταγματική πράξη.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αντιπαρέρχομαι τις τοποθετήσεις εκείνων που επαναστατούν στηρίζοντας την κυβέρνηση.

Λιάνα Κανέλλη: Αν αυτό κατάλαβες λυπάμαι για σενα . Αν κατάλαβε ότι εγώ στηρίζω την κυβέρνηση, της απονέμω το όσκαρ διαστρέβλωσης και μάλιστα αριστερό!!! Στο παιχνίδι «game of πολυθρόουν» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εγώ δεν πρόκειται να πάρω μέρος. Άλλωστε ο Τσίπρας είπε ότι δεν υπάρχουν μπάνια για φέτος για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ας δουλέψετε μια μέρα παραπάνω. Δεν θα πάθετε τίποτα .

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τότε να ψηφίσετε την παράταση του «πόθεν έσχες»...

Λιάνα Κανέλλη: Το τι θα ψηφίζω ή δεν θα ψηφίσω εγώ δεν αφορά εσένα. Δεν θα απολογηθώ σε σένα. Δεν είσαι τιμητής εδώ μέσα .

Η κ. Κωνσταντοπουλου έκανε λόγο για «Βόρβορο» αντιδημοκρατικής λειτουργίας της κυβέρνησης και αποχώρησε από την αίθουσα ενώ ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος σχολιάζοντας τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι η κυρία ακούει μόνο την εαυτό της και βλέπει παντού συνωμοσίες.

Στη συνέχεια η Λιάνα Κανέλλη πήρε ξανά το λόγο και εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κ. Κωνσταντοπουλου .

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει οπορτουνιστική χρήση του κοινοβουλίου. Τη μανία του ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσει εάν είναι δυνατόν και χωρίς εκλογές και να ερωτάται από την κυβέρνηση για όλα δεν θα την πληρώσουμε εμείς. Τιμητής των πάντων και διαφημιστής του βιβλίου της της μαύρης βίβλου δεν θα γίνει η κ. Κωνσταντοπουλου εδώ μέσα. Το ΚΚΕ θα αρνείται να συνηθίσει τις κολωτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: