slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων σε δημοσίευμα του ΤΑΙΠΕΔ

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Κυκλάδων Δημητροκάλλης ( ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ )Σταμάτιος
 ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ  ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ  ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΣΑΣ . 
 ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010  Ο  ΓΙΟΣ ΤΟΥ  ΗΓΕΤΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΣΑΣ,  ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ   ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ  ΕΔΕΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ  ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΡΟΠΌΔΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ;  ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΙ ΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΚΙΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗ  ΣΤΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΥΚΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ   ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ Η ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ. 
«Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή εδάφους, αέρα ή θαλάσσης», είχε πει ο Ηγέτης και Πρόεδρος μας Ανδρέας Παπανδέου κύριοι της Χαριλάου Τρικούπη και του ΠΑ.ΣΟ.Κ εμείς ως Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ Δεν ξεχνάμε τις αρχές μας αντίθετα εκείνες στηρίζουμε, πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για αυτές.
Οι αλυκές του Αγίου Προκοπίου είναι από τις προστατευόμενες περιοχές natura. Το κεδρόδασος της.... Αγίας Άννας που και αυτό έχει στοχοποιηθεί είναι από τα μοναδικά στον κόσμο. Οι περιοχές αυτές, είναι αυτές που κάνουν την Νάξο μοναδική, είναι αυτές που κάνουν τον τουρίστα επισκέπτη να...
έρχεται επανειλημμένως στο νησί της Νάξου, πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα, να είναι προσβάσιμες στον επισκέπτη και να λειτουργήσουν ως κέντρα αναψυχής. Η αποδέσμευση όλων των εκτάσεων των Κυκλάδων, και ειδικά εκείνων που χαρακτηρίζονται προστατευόμενες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το ΤΑΙΠΕΔ είναι θέμα μόνιμου αγώνα. Επαγρύπνηση λοιπόν όλων των εμπλεκομένων φορέων πριν είναι πολύ αργά…
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, τον κύριο Περιφερειάρχη τον υπουργό Γιάννη Βρούτση, τον κύριο Δήμαρχο, τους Βουλευτές Κυκλάδων σπάσουν την σιωπή τους και να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στην εκποίηση των λιμνών του Αγίου Προκοπίου. Τους καλούμε να πάρουν σαφή θέση ότι όλες οι δημόσιες εκτάσεις της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων είναι προστατευόμενες και εκμεταλλεύσιμες προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ.

Ως Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ :

- Απαιτούμε να πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το μείζον κοινωνικό ζήτημα της περιοχής μας και γενικά της Νάξου.

- Σύσταση οργανωτικής ομάδας με πρόεδρο τον Δήμαρχο μας, και αντιπροέδρους του επικεφαλής της μείζονος Πλειοψηφίας, και με την συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου , του υπουργού Γιάννη Βρούτση , και όλων των Βουλευτών Κυκλάδων για έκτακτη επίσκεψη στον υπουργό Περιβάλοντος κύριο Μανιάτη για την άμεση αποδέσμευση των αλυκών του Αγίου Προκοπίου από το ΤΑΙΠΕΔ διότι είμαι περιοχές προστατευόμενες natura από την Ευρωπαική Ένωση .


Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: