slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η απάντηση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Νάξου προς τον κ.Παγώνη


         εμποροεπαγγελματικός σύλλογος νάξου  

                

                                                      

   Απαντώντας στην παρέμβαση του Κυρίου Παγώνη στα Μ.Μ.Ε. θεωρούμε πρέπον και ουσιαστικότερο αντί να αναλωθούμε σε ανακοινώσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια,
να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση για το καλό του Συλλόγου & των συναδέλφων μας.
Διαπιστώνουμε όμως παράλληλα ότι παρά την επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου μας της 12ης-5-2014, το θέμα συντηρείται από μια ομάδα που ίσως προσπαθεί να καλύψει τα δικά της λάθη και ατέλειες του παρελθόντος, και η οποία ίσως ενοχλείται βλέποντας ότι ο Σύλλογος μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης μέσα στην δυσκολότερη περίοδο όλων των εποχών.
Προσκαλούνται λοιπόν να εμφανιστούν στα όργανα του Συλλόγου μας, να ενημερωθούν και για τις θέσεις και για τις ενέργειες του και να σταματήσουν της δήθεν «ενημερωτικές δημόσιες παρεμβάσεις» οι οποίες τελικά το μόνο που επιτυγχάνουν είναι την προσωπική προβολή τους αλλά και την παραπληροφόρηση του κοινού.
Οι πράξεις και τα αποτελέσματα δείχνουν ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του επαγγελματία.
Στην επόμενη σύγκλιση του Δ.Σ του Συλλόγου θα κληθεί εγγράφως ο Κύριος Παγώνης ώστε να πάρει τις απαντήσεις στους προβληματισμούς του. 
Άλλωστε οφείλουμε μέσω του διαλόγου και των δημοκρατικών διαδικασιών να επιδιώκουμε ενωμένοι την ευημερία του Συλλόγου κι όχι να εμπλεκόμαστε σε πολιτικές που δυναμιτίζουν την ενότητα του.
                                                            

                                                        Για το Δ.Σ.
                                                       Ο Πρόεδρος
Βαγγέλης  Στρατούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: