slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

"Απόβαση" Τούρκων στη Μύκονο με 6 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα

Συνάντηση στη Μύκονο, με αντικείμενο την προώθηση του ελληνικού τουρισμού στην τουρκική αγορά
Την Μύκονο επισκέφθηκε ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων της Τουρκίας καθώς και η Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της αεροπορικής εταιρίας BoraJet Yiasmin Ahishkali
Την προεργασία για την επίσκεψη των.......... Τούρκων δημοσιογράφων αλλά και των στελεχών της BoraJet πραγματοποίησε η MTC Group στην έκθεση της Κωνσταντινούπολης όταν και υπήρξε μια πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με σκοπό την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού στην Τουρκική αγορά.
Ως εξαιρετικά θετική εξέλιξη τονίζεται το γεγονός, ότι εκτός από την απευθείας γραμμή Κωνσταντινούπολη – Μύκονος που καθιερώθηκε μόλις πέρυσι και πετάει τρεις φορές/εβδομάδα, φέτος προστέθηκαν ακόμη τρεις πτήσεις από μια νέα τοποθεσία, αυτή του Bodrum(Ἁλικαρνᾱσσός). Συνολικά δηλαδή, έξι πτήσης/εβδομάδα  από Τουρκία για Μύκονο και αντίστροφα.
Οι Τούρκοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των υπηρεσιών στην Μύκονο, από την ποιότητα της γαστρονομίας αλλά και της φιλοξενίας των Μυκονιατών. Ξεναγήθηκαν στην χώρα της Μυκόνου και ιδιαίτερα στην μικρή Βενετία και τους Μύλους. Δοκίμασαν Κοπανιστή Μυκόνου συνοδεύοντάς την με ούζο. Επισκέφθηκαν επίσης τους αμπελώνες του κ.Ασυμομύτη στην περιοχή Μαού (Άνω Μερά) όπου δοκίμασαν το κρασί της Μυκόνου “Παραπορτιανό” ενώ στην συνέχεια πήραν μια γεύση ξέφρενης διασκέδασης στο SuperParadise!
Στο δείπνο παρευρέθηκε η Δημαρχεύσουσα κα Ειρήνη Γρυπάρη, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, ο κ. Νότης Μαρτάκης από την MTC GROUP όπως και ο κ. Κώστας Σκαγιάς.
Η Αντιπρόεδρος Μαρκεντινγ της BoraJET κα Yiasmin Ahishkali μιλώντας στον φακό του mykonospress.gr εξήγησε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νέων πτήσεων που καθιερώθηκαν μόλις φέτος από την Τουρκία προς την Μύκονο αλλά και φυσικά την καλή εντύπωση που αποκόμισε από το νησί των Ανέμων.
 
Πηγή: mykonospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: