slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη Γ. Λεονταρίτη σε Πάρο και Αντίπαρο



Ο Περιφερειακό συνδυασμός Νοτίου Αιγαίου "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" σε δελτίο τύπου που εξέδωσε κάνει γνωστό ότι ο ο υποψήφιος ΑντΙπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης επισκέφθηκε την Πάρο και την Αντίπαρο την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κώστα Μπιζά, Γιάννη Καρασαντέ και Βαρβάρα Μανέτα.Περιφερειακή Παράταξη
«ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»


Πάρος 07.05.2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Πάρο και την Αντίπαρο επισκέφτηκε την Τρίτη 6 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος ΑντΙπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης του Συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» με επικεφαλής Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.
Ο κ. Λεονταρίτης συνοδευόταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κώστα Μπιζά, Γιάννη Καρασαντέ και Βαρβάρα Μανέτα.





Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Λεονταρίτης, μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Μια σύγχρονη Περιφέρεια απόλυτα συνυφασμένη με τον τουρισμό και την εξωστρέφεια, τον πρωτογενή και τον τριτογενή τομέα, μια Περιφέρεια πύλη της Ελλάδας με τον υπόλοιπο κόσμο, δεν μπορεί να πορεύεται χωρίς όραμα, χωρίς ταυτότητα, χωρίς μεσο-μακροπρόθεσμο σχεδιασμό, χωρίς σαφείς στόχους.
Τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες χρειάζονται άμεσα αλλαγή.
Το Νότιο Αιγαίο θέλει δυνάμεις που να πιστεύουν πως μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης.
Χρειάζεται ανθρώπους με έμπνευση, όραμα και νέες αντιλήψεις, κι όχι διαιώνιση του χθες. Χρειάζεται μια νέα αρχή.
Είναι προφανές ότι το αύριο του Νοτίου Αιγαίου θα καθοριστεί από τις αποφάσεις που θα πάρουμε και από το έργο που θα γίνει τα επόμενα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: