slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ, ΤΥΧΑΙΟ ;


Δεν θα παραχωρήσουμε ούτε σπιθαμή εδάφους, αέρα η θαλάσσης" ποιο επίκαιρο από ποτέ...
Δεν ξεχνάμε τις αρχές μας, αγωνιζόμαστε για αυτές.
Οι αλυκές του Αγίου Προκοπίου είναι από τις προστατευόμενες περιοχές natura. Το κεδρόδασος της Αγίας Άννας που και αυτό έχει στοχοποιηθεί είναι από τα μοναδικά στον κόσμο.
Οι περιοχές αυτές, είναι αυτές που κάνουν την.... Νάξο μοναδική, είναι αυτές που κάνουν το τουρίστα επισκέπτη να έρχεται επανειλημμένος στο νησί της Νάξου, πρέπει να αξιοποιηθούν άμεσα να είναι προσβάσιμες στον επισκέπτη και να λειτουργήσουν ως κέντρα αναψυχής.
Η αποδέσμευση όλων των εκτάσεων των Κυκλάδων, και ειδικά εκείνων που χαρακτηρίζονται προστατευόμενες απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το ΤΑΙΠΕΔ είναι θέμα μόνιμου αγώνα.
Επαγρύπνηση λοιπόν όλων των εμπλεκομένων φορέων πριν είναι πολύ αργά...
Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , όλους τους υποψηφίους δημάρχους και υποψηφίους περιφερειάρχες, τον υπουργό Γιάννη Βρούτση, τον κύριο Δήμαρχο, τον βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑ.ΣΟ.Κ να σπάσουν την σιωπή τους και να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στην εκποίηση των λιμνών του Αγίου Προκοπίου. Τους καλούμε να πάρουν σαφή θέση ότι όλες οι δημόσιες εκτάσεις της Ναξου και των Μικρών Κυκλάδων είναι προστατευόμενες και εκμεταλλεύσιμες προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ.


Εν μέσω Ευρωεκλογών τίθεται τεράστιο πολιτικό ζήτημα για την ψήφο των δημοτών της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων και γενικότερα όλων των κυκλαδιτών, ακόμα και στο στενό πυρήνα της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ Κυκλάδων υπάρχει σκεπτικισμός και ερωτηματικά για την στάση της κυβέρνησης για τα μείζον πολιτικά ζητήματα της περιοχής μας.... .


Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: