slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δήλωση υποψηφιότητας του επιχειρηματία Γιάννη Τσολάκη

"Αγαπητοί Συμπολίτες,
Με γνώμονα το ενδιαφέρον μου για τη Νάξο, την Ηρακλειά, τη Σχοινούσα, τη Δονούσα και τα Κουφονήσια, κατέρχομαι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές διεκδικώντας μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το συνδυασμό "Στροφή στο μέλλον-Δημοτική Δράση", με υποψήφιο Δήμαρχο το Μανόλη Μαργαρίτη. Κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής με γνωρίσατε μέσα από τη συμμετοχή μου σε δράσεις που.....
αφορούσαν στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού. Με υπευθυνότητα και συνέπεια ανέλαβα τους ρόλους που μου ανατέθηκαν και συναισθανόμενος το βάρος αυτών των καθηκόντων εργάστηκα με ζήλο και ενθουσιασμό για την επιτυχή υλοποίηση τους . Θεωρώ ότι ήταν σημαντική η συμμετοχή μου στην οργάνωση των τηλεοπτικών παραγωγών που πραγματοποιήθηκαν στην Νάξο με σκοπό την προβολή του νησιού, στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στο καρναβάλι 2014. Επίσης συνέδραμα το Δήμο προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το πρόγραμμα των δημοσιογραφικών αποστολών που φιλοξενήθηκαν στο νησί μας, αλλά και πολλά άλλα. Μέσα από πολύ προσωπική δουλειά αλλά και την εμπειρία που απέκτησα, έχω να καταθέσω πολλές ιδέες και ένα πολύ ξεκάθαρο πρόγραμμα για το τι θα μπορούσαμε να πετύχουμε ως τοπική κοινωνία στους παραπάνω τομείς. Δεν με ενδιαφέρουν οι ίντριγκες, οι ανταγωνισμοί και τα προσωπικά οφέλη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρεθούμε άνθρωποι με τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες, και να συνεργαστούμε με τρόπο δημιουργικό για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες. Η ψήφος σας για μένα δεν είναι απλώς μια τιμή. Πάνω απ'όλα αποτελεί μια μεγάλη υποχρέωση μου, να φανώ συνεπής και χρήσιμος για τα νησιά μας."
 ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 Ο Γιάννης Τσολάκης γεννήθηκε το 1978 στη Χώρα Νάξου. Είναι γιος του Ζαχαρία Τσολάκη από τη Θεσσαλονίκη και της Στυλιανής Κουφοπούλου από την Κόρωνο Νάξου. Είναι παντρεμένος με την Ιακωβίνα Μαράκη με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη. Είναι απόφοιτος του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, τμήμα: Σχεδιάσεως Έργων Πολιτικού Μηχανικού & Αρχιτέκτονα. Το 2001 εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη (Η.Π.Α.) όπου εργάστηκε ως managerσε ένα από τα μεγαλύτερα καφέ – μπαρ – εστιατόρια της πόλης και παράλληλα ειδικεύτηκε στον τομέα προστασίας τροφίμων (Department of Health & Mental Hygiene in New York city). To 2005 επέστρεψε στη γενέτειρα του και έκτοτε δραστηριοποιείτε στον τουριστικό και εμπορικό χώρο. Από το Φεβρουάριο του 2013 είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζομένων αυτοκινήτων. Από το Φεβρουάριο του 2013 είναι μέλος του Δ.Σ. του Ν.Ο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Από τον Απρίλιο του 2013 είναι μέλος του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου όπου ορίστηκε ως υπεύθυνος για θέματα παραεμπορίου και του Ο.Α.Ε.Ε.

Από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι διαχειριστής και συντονιστής για τη Νάξο στην πανελλήνια ομάδα ανασφάλιστων επαγγελματιών του Ο.Α.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: