slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στ.Δημητροκάλλης: Κυριε Λεβογιάννη είστε συνυπεύθυνος για την κατάσταση της χώρας


Λοιπόν, ο κύριος αυτός , ήταν Βουλευτής και Υφυπουργός την περίοδο που έγιναν οι μεγαλύτερες αταςθαλίες του δικομματισμού και είναι συνυπεύθυνος για την κατάσταση που βρίσκεται τουτη την ώρα η χώρα . Σήμερα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι ένας, είναι δεκάδες. Οι κύριοι μάλιστα αυτοί μας κουνούν το δάκτυλο στην σημερινή περίοδο αντί να σταθούν στην προσπάθεια ως αίτιοι στην καταστροφή της Ελλάδας και τους κολλάνε στον τοίχο άνθρωποι που ήταν μέχρι τα μπούνια στο σύστημα όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τους λένε «φταίτε». Κι έχουν φύγει κι έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό θα σημαίνει την ανανέωση του πολιτικού... κύριε





Λεβογιάννη.

Με την χθεσινή του επιστολή ο πρωην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μας μίλησε λες και ήρθε εξ ουρανού, ούτε για της ρουσφετολογικές προσλήψεις ήξερε, ούτε για τα ελλείματα ήξερε , ούτε για την κατάσταση που θα περιέλθει η χώρα με το συνεχιζόμενο αλματώδη δανεισμό ήξερε.
Μας μίλησε βέβαια για την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, μας μίλησε για την ευθύνη των δύο συγκυβερνώτων κομμάτων που όμως ξέχασε ότι και εκείνος ήταν στο ΠΑΣΟΚ την περίοδο παντοδυναμίας του .
Καλό είναι να κάνετε την αυτοκριτική σας κύριε Λεβογιάννη και να αφήσετε τον κόσμο της Νάξου να αποφασίσει για το μέλλον του, χωρίς υποδείξεις.
Όσο για αυτό που είσασταν , και αυτό που είστε σήμερα ωστε να γράφετε επιστολές να θυμάστε ότι είστε υπόλογος στο Δημοκρατικό κόσμο της Νάξου που σας ανέδειξε , στον Ναξιώτη ψηφοφώρο του ΠΑΣΟΚ που σας ψήφισε,
Γιατί στις λάθος πολιτικές που ακολουθήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια είστε συνυπεύθυνος και πρέπει
να του ζητήσετε δημόσια συγνώμη στην τραγική κατάσταση που βρίςκεται η χώρα τούτη την ώρα...

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Δημητροκάλλης Σταμάτιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: