slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι αποφάσεις του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου


1]Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος είναι ενάντια σε κάθε πολυεθνική εταιρία που θέλει να ιδρύσει πολυκατάστημα SUPER MARKETS στο Νησί.
2] Με απόλυτη πλειοψηφία απαλλάσσει από κάθε κατηγορία τον Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του συλλόγου μας ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΙΤΟ γιατί δεν έκανε κάτι επιλήψιμο για το σύλλογο , αλλά εργάζεται με μόχθο για αυτόν.
3] Κατά πλειοψηφία κάνει  δεκτή την παραίτηση του Κυρίου ΒΑΣΑΛΑΚΗ και θα του απαντήσει γραπτά και εντός των οργάνων για τα θέματα που έθεσε.
4].Παραβρέθηκαν στο κάλεσμα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου η Κυρία ΨΑΡΑ υποψήφια επικεφαλής με την .....ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ,, η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με επικεφαλής Τον Κύριο ΜΑΙΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ο Κύριος ΠΑΣΣΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ , πρόεδρος στον σύλλογο σμυριδεργατών Νάξου και υποψήφιος με τον συνδυασμό της Κυρίας ΨΑΡΑ, ανταλλάξαμε απόψεις, δεσμευτήκαν ότι πάντα θα είναι στο πλευρό μας , καταδικάζουν κάθε ενέργεια Ξένων πολυκαταστημάτων. Εάν εκλεγούν στις πρόσφατες Εκλογές στον Δήμο ,ο Σύλλογος θα έχει φωνή αλλά και συμμετοχή στις αποφάσεις .Ο κύριος ΜΑΙΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ προσέθεσε ότι το θέμα με τα πολυκαταστήματα πρέπει να συμβουλευτούμε και κάποιον ΔΙΚΗΓΟΡΟ που γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα αυτά. Για το ίδιο θέμα δεσμευτική ήταν και η πλευρά του Κυρίου ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ στην συζήτηση που είχε κάνει ο πρόεδρος με τον Γραμματέα και μέλλος του εμπορικού συλλόγου Κύριος Κουτελιέρης πριν λίγες ημέρες στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ενώπιων όλων των συμβούλων του. Ευχαριστούμε ¨Όλους. Είμαστε όλοι στο πλευρό του κάθε συναδέλφου και για αυτό εργαζόμαστε.


                                                           ΜΕ  ΤΙΜΗ  ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ

                                                                                                             Ο
Ο                                                                                ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ                                        ΜΑΙΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: