slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θρίαμβος Μαραγκού στην Σύρο



Συγκέντρωσε εντυπωσιακό ποσοστό 49% από την πρώτη Κυριακή
Θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης είναι ο Γιώργος Μαραγκός.Με το εντυπωσιακό ποσοστό ρεκόρ που πλησίασε το 50%, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη από την...πρώτη Κυριακή.
Ο συνδυασμός του Γιώργου Μαραγκού συγκέντρωσε ποσοστό 49,5% και ουσιαστικά ήδη θα πρέπει να θεωρείται η επόμενη δημοτική αρχή.
Ο συνδυασμός του Ανδρέα Γιαλόγλου κατετάγη δεύτερος με ποσοστό 33% και θα δώσει το παρών στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαϊου.
Ο συνδυασμός του Παύλου Χρυσαφίδη συγκέντρωσε ποσοστό 11,1% και θα έχει εκπροσώπηση στο νέο δημοτικό συμβούλιο, όπως και ο συνδυασμός του Γ. Καϊλή που πήρε 4,4%.
Αντίθετα, εκτός δημοτικού συμβουλίου μένει ο Ανδρέας Τζίνης που πήρε 1,9%.  
Ο Γιώργος Μαραγκός, επικράτησε με σημαντική διαφορά σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες του Δήμου. Κέρδισε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του νησιού και εφόσον εκλεγεί την προσεχή Κυριακή, θα κερδίσει και όλες τις Δημοτικές Κοινότητες. 
Στη Δημοτική Ενότητα Ερμούπολης, ο κ. Μαραγκός συγκέντρωσε 43,6% έναντι 36% του Ανδρέα Γιαλόγλου. Στη Δημοτική Ενόττητα Άνω Σύρου, ο κ. Μαραγκός πήρε 61,34% και ο κ. Γιαλόγλου 27,58%. Τέλος, στη Δημοτική Ενότητα Ποσειδωνίας ο κ. Μαραγκός πήρε 63,95% και ο κ. Γιαλόγλου 25,13%. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: