slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μήνυμα του Ιάκωβου Γιακουμή για τις εκλογές


Αγαπητοί συμπατριώτες,
Σήμερα φθάνει στο τέλος της μία προεκλογική περίοδος δύο μηνών. Στο διάστημα αυτό, μέσα από τις επισκέψεις μου στα 6 νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου, συνάντησα, συνομίλησα και εν τέλει συνδέθηκα με ανθρώπους από όλα τα χωριά και την πόλη της Νάξου, από τα τέσσερα νησιά των Μικρών Κυκλάδων (Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι και
Δονούσα) και από όλα τα χωριά της.....Αμοργού. Συνάντησα απορία στους ανθρώπους των ορεινών χωριών και των νησιών καθώς, έστω και την προεκλογική περίοδο, κάποιος ενδιαφέρθηκε να τους ακούσει και τους επισκέφθηκε. Συνάντησα ανθρώπους στην Πόλη της Νάξου και στα ανεπτυγμένα τουριστικά και αγροτικά χωριά της Δυτικής Νάξου, που κάνουν προτάσεις, να έχουν διάθεση προσφοράς, αλλά κανείς να μην συνεργάζεται πραγματικά μαζί τους.



Φίλες και φίλοι,
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ να τα αλλάξουμε αυτά. Ήρθε ο καιρός οι εκπρόσωποι σας, να είναι κοντά σας, δίπλα σας, να σας ακούνε και να προσπαθούν μαζί σας να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.


Αγαπητοί συμπατριώτες, στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 18 Μαΐου,
ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ την παρουσία μας στο Νότιο Αιγαίο
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ την φωνή μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων στην Σύρο, την Ρόδο, την Αθήνα και τις Βρυξέλλες
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ αυτά που μας ανήκουν με αξιοπιστία και γνώση


Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης και αποδοχής της υποψηφιότητάς μου. Από την ερχόμενη Δευτέρα, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΜΕ τους στόχους μας και ΝΑ ΑΠΟΤΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ την παρουσία μας.


Με βαθιά εκτίμηση,


Ιάκωβος Γιακουμής
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
με το συνδυασμό του νυν Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: