slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης επισκέφθηκε την Νάξο το διήμερο 8 και 9 Μαΐου.


Ο Ιάκωβος Γιακουμής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ακολούθησε το πρόγραμμα επισκέψεων του Περιφερειάρχη στην Νάξο. Πιο συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης:
α) Επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικο με τον οποίο συζήτησε τρόπους χρηματοδότησης των κοινωνικών δράσεων της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας.
β) Επισκέφθηκε τα Απεράθου και το Φιλώτι όπου συζήτησε με κατοίκους τα προβλήματα που απασχολούν στην Ορεινή Νάξο, ιδιαίτερα της έλλειψης γιατρών στα χωριά, της έλλειψης αθλητικών χώρων (γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα και κλειστή αίθουσα πολλαπλών αθλητικών χρήσεων) και της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής (σμύριδα και παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα)
γ) Επισκέφθηκε το Τυροκομείο και τα.... Γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου
δ) Επισκέφθηκε τον Αγ. Αρσένιο όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής όπως η ακτοπλοϊκή σύνδεση με Μύκονο, η περιβαλλοντική επιβάρυνση των λιμνών του Αγ. Προκοπίου κ.α.
ε) Επισκέφθηκε το Νοσοκομείο-Κ.Υ. της Νάξου
στ) Επισκέφθηκε το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς της Χώρας της Νάξου
Τόσο στην συνάντηση με τους φορείς όσο και στην συνέντευξη που έδωσε ο...
Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης στον Ραδιοσταθμό Μεσόγειος, εμφανίστηκε βέβαιος για την νίκη της παράταξής του στις εκλογές της 18ης Μαΐου (γεγονός που βάσισε στην αποδοχή από τον κόσμο αλλά και σε δημοσκοπικά ευρήματα) και έδωσε υπόσχεση συνέχισης του έργου του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: