slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 21/5


ΕΑΝ και εφόσον τις δημοτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής τις «καθαρίσει», η Στροφή στο Μέλλον του Μανώλη Μαργαρίτη, πώς θα έχει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων;
Ο κόσμος της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων ψήφισε την περασμένη Κυριακή. «Σταύρωσε» κόσμο αυτοδιοικητικό πολύ…
Τέσσερα ψηφοδέλτια πήραμε στα χέρια μας. Εκατοντάδες τα ονόματα των υποψηφίων. Για να φτάσουμε σήμερα Τετάρτη, 21 Μαΐου και να μην έχουμε πληροφορηθεί από επίσημα χείλη τα τελικά αποτελέσματα σε σταυρούς προτιμήσεως.
Τέσσερεις δικαστές και ισάριθμοι υπάλληλοι του Πρωτοδικείου Νάξου χθες όλη την ημέρα προσπάθησαν να κάνουν φύλλο και φτερό όλα τα ψηφοδέλτια. Χρονοβόρα η διαδικασία που....
ακολούθησαν… Επέλεξαν να κάνουν όμως αυτό που οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν – επιτάσσουν.
Βεβαίως, ο κόσμος και χθες Τρίτη, όπως και προχθές Δευτέρα περίμενε «να πληροφορηθεί τους σταυρούς» και άρχισε ιδίως χθες να εκφράζει τα παράπονά του για τον τρόπο εκδόσεως των τελικών σε ψήφους αποτελεσμάτων… Η «Κ» εισέπραξε τα παράπονα του κόσμου. Εισέπραξε την γκρίνια, και τα πικρόχολα σχόλια για τον τρόπο που λειτουργεί το κράτος μας.
Με δεδομένο το γεγονός ότι την ώρα που γράφονται αυτό το άρθρο (δημοσίευμα) «τα αποτελέσματα τη σταυροδοσίας» δεν είναι γνωστά, εμείς με βάση τα αποτελέσματα σε ποσοστά και ψήφους που έδωσε η υπέρ Μαργαρίτη κάλπη της «18ης» αλλά και με βάση τις πληροφορίες που σταχυολογήσαμε και σε βαθμό ικανοποιητικό – επαρκή διασταυρώσαμε (σε χρόνο δεύτερο) μπορούμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Κ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: