slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-5-2014


ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΓΙΝΕΤE  14 ΕΤΩΝ!  ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ   ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙAΣΕΙ 
Η ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση «Δεν ακούω, Δεν βλέπω, Δεν Μιλάω» θα μπορούσε να ανεβεί αλλιώς τούτη την εποχή την προεκλογική. Πώς; «Ακούω, δεν μιλάω, βλέπω τους… αναγνώσιμους!» Μόνο που η φετινή άνοιξη μόνο για γέλια ξεκαρδιστικά δεν είναι… Βουβό και αινιγματικό το κλίμα το προεκλογικό «πέντε και σήμερα» πριν… επισκεφτούμε την κάλπη. Μια κάλπη που θα είναι τριπλή, αφού οι περισσότεροι δήμοι καιπεριφέρειες θα κριθούν στις 25 Μαΐου, ημερομηνία διεξαγωγής των ευρωεκλογών (της αντιμνημονιακής ψήφου).
Είμαστε ίσως μπροστά στις πιο αστάθμητες και μουδιασμένες εκλογές, που έχουμε δει. Οι παραδοσιακές ισορροπίες και επιδόσεις θρυμματίζονται, οι συμμαχίες είναι συνώνυμες με.... την έκπληξη και το αποτέλεσμα (όπως και τα συμπεράσματα που θα βγουν) μοιάζουν θολά.
Η “βουβή ψήφος” πάντως, σε συνδυασμό με τη αστάθμητη αποχή, θα φέρει σε κάποιες περιπτώσεις τα “πάνω - κάτω”. Σίγουρα όμως, εκτός από συγκεκριμένες ελπιδοφόρες περιπτώσεις, δεν θα ανανεώσει ριζικά την ποιότητα του πολιτικού προσωπικού, που καλείται να “κυβερνήσει ενισχυμένα”, ελέω Καλλικράτη και να ανατρέψει τα κακώς κείμενα που ταλανίζουν τα νησιά του πολυνησιακού δήμου μας...
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: