slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Σταθάκης ξεφτιλίζει ΣΥΡΙΖΑ: Το χαράτσι δεν είναι το βασικό πρόβλημα-Είναι τεχνική λεπτομέρεια-Δεν ξέρω αν θα το καταργήσουμε. Άλλα δεν φταίει αυτός που είπε άλλα ο SKAI που το μεταδίδει


"Αυτό είναι μια τεχνική λεπτομέρεια, δεν είναι το βασικό πρόβλημα του φορολογικού μας συστήματος" τόνισε o τομεάρχης ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, και απέφυγε να δεσμευτεί ότι μεταξύ των φορολογικών αλλαγών που σχεδιάζει το κόμμα του είναι και η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς, σε συνέντευξή του στον.. ΣΚΑΪ. Ο κ. Σταθάκης είπε πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα......... μειώσει το ΦΠΑ σε προϊόντα και υπηρεσίες λαϊκής κατανάλωσης και θα επαναφέρει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ.

Ανέφερε επίσης ότι "τις εκλογές δεν θα τις χάσει η κυβέρνηση μόνο με τη λανθασμένη πολιτική της, αλλά πρέπει να τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ πείθοντας την κοινωνία για τις θέσεις του".

Σε ό,τι αφορά το χρέος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι πρέπει να υπάρξει μεγάλη επέκταση της αποπληρωμής του, μηδενικό επιτόκιο και ανάλογα με την προέλευση του χρέους κούρεμα.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη ανάπτυξης της μείζονος αντιπολίτευσης, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποπληρώσει 82 δισ. χρέος έως το 2020, μόνο από πλεονάσματα και ιδιωτικοποιήσεις.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: