slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

o Γιάννης Μαράκης (Λογιστής) o υποψήφιος με το Νίκο Μαϊτό

      ( Σας  στέλνουμε  το  παρακάτω  Δ.Τ.  του κ.  Γιάννη Μαράκη ) :
      Πιστεύοντας ότι σήμερα είναι επιτακτικότερο από ποτέ να προσφέρουμε στο νησί μας με όλες μας τις δυνάμεις, βλέποντας ότι ζω και δραστηριοποιούμαι σε έναν τόπο με τεράστια δυναμική, και σε μια κοινωνία έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία και να πάει ένα βήμα μπροστά, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική μου.....
 κατάρτιση αλλά και την αγάπη μου για την Νάξο, αποφάσισα ύστερα από 25 χρόνια σκληρής επαγγελματικής πορείας να θέσω για πρώτη φορά την υποψηφιότητά μου, όντας σίγουρος ότι έχω να προσφέρω πολλά τόσο στο νησί μου όσο και στους συμπολίτες μου. Για τους παραπάνω λογούς αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Μαϊτό, αποδεχόμενος με χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης την πρότασή του να τον πλαισιώσω στο ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

                                                                                                   Γιάννης Μαράκης
                                                                                                     Οικονομολόγος
                                                                                              Λογιστής - Φοροτεχνικός       
                                   


                                                                                                            Το  γραφείο  Τύπου
                                                                                                                              Γιάννης  Πιτταράς

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΩΞΕ ΜΑΙΤΕ ΚΑΠΟΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ, ΣΟΒΑΡΑ ,ΥΠΕΥΘΥΝΑ ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΗΘΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΑΡΑΚΗ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΙΤΟΣ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ.ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗΝΟΤΑΝΕ ΤΡΕΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΗ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πλεον ειναι πρωφανες τι συμβαινει με τον συνδιασμό του Μαιτου-ρηγα-μαρακη-καπουνη. Κριμα οφελημενε-λαμογιο-διαπλεκόμαινε λογιστη. Πες μας ποσα λεφτα γλιτωσες και γυριζεις???

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λεει κατι ο Γιαννης Μαρακης (ημετερος του Μαιτου) αγωνα για τον Νικο Μαρακη εκανε στις προυγουμενες εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο το 2010, άλλο το 2014. Ο Μαϊτός προσθέτει και πολλαπλασιάζει. Ο Μαργαρίτης αφαιρεί και διαιρεί. Όσο πιο εύκολα το καταλάβεις, τόσο θα ξεφύγεις από την πιπίλα των Ρήγα-Καπούνη, που συνέχεια τσαμπουνάς, γιατί δεν έχεις ουσιαστικά επιχειρήματα.