slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Mε ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και Νίκο Μαïτο η Καλλιόπη Μυλωνά

(Σας στέλνουμε το παρακάτω Δ.Τ. της κ Καλλιόπης Μυλωνά.):
        Όταν νοιάζεσαι για τον τόπο που ζεις, είσαι κάθε μέρα παρών! Ως επαγγελματίας, αρκεί να επιδεικνύεις τιμιότητα, εργατικότητα και κοινωνική ευθύνη. Ως πολίτης, εφόσον λειτουργείς με αλληλεγγύη προς τον συμπολίτη και με σεβασμό στο περιβάλλον. Ως μέρος συλλογικών φορέων, όταν η δράση τους προσφέρει έστω κι ένα μόνο στοιχείο αναβάθμισης για τον τόπο σου.
       Για ένα πρόσωπο πιστό σε μια τέτοια νοοτροπία, μια πρόταση συμμετοχής στις
δημοτικές εκλογές, στα πλαίσια ενός συνδυασμού με ειλικρινείς στόχους και με ρεαλιστικό σχέδιο, αποτελεί τιμή, αλλά και ευκαιρία για μια πιο ενεργή συμμετοχή σε μια προσπάθεια η Νάξος να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος τόπος για να ζει κανείς και πιο προσιτός για να παραθερίζει, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της!
         Με χαρά λοιπόν αποδέχομαι την πρόσκληση να συμμετέχω στις εκλογές της 18 ης Μαΐου ΜΕ ΤΟ ψηφοδέλτιο «Νησιωτική Πολιτεία» του Νίκου Μαϊτού, στη δημοτική ενότητα Δρυμαλίας, υποσχόμενη να αντιμετωπίσω με σεβασμό τους συνυποψηφίους μου όλων των παρατάξεων και να ακολουθήσω μια ανιδιοτελή και συνεπή πορεία σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής μου στα κοινά του τόπου μου.



                                                                                                        Με τιμή,
                                                                                                     Μυλωνά Καλλιόπη
                                                                                                     Φαρμακοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: