slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Βασική, συστατική επιδίωξη της κίνησής μας ήταν και είναι η ανάγκη να   αλλάξουμε  εμπράκτως τις αντιλήψεις,  τις πρακτικές  και τις  νοοτροπίες,  που μας  οδήγησαν  εν  πολλοίς  στη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα. Γι’  αυτό,  από  την  πρώτη  στιγμή  εμφάνισής μας στο ναξιακό  δημοτικό  προσκήνιο  προκαλέσαμε  τον ανοιχτό  δημοκρατικό  διάλογο,  τις  τεκμηριωμένες προτάσεις και  τη  δημιουργική  κριτική, αποβλέποντας  σε μια  πολιτισμένη  προεκλογική  αντιπαράθεση θέσεων και ιδεών.  Αυτό, φυσικά, προϋποθέτει ένα πρόσφορο πολιτικό πεδίο, όπου  κάθε δημοτική κίνηση και οι υποψήφιοι  με  τον πολιτικό λόγο και τις δράσεις  τους  θα  προσπαθούν να  πείσουν τους  δημότες  για  την  ορθότητα  των  επιχειρημάτων  και  την  καθαρότητα  των στόχων  και των  προθέσεών τους.  Αντί όλων αυτών,  το  τελευταίο  διάστημα  είμαστε  δέκτες  πλήθους  καταγγελιών  κατά  της  Δημοτικής Αρχής,  όπως :

·         Απειλές  διοικητικών  κυρώσεων  κατά  υπαλλήλων  του  Δήμου  για  τη συνταγματικά κατοχυρωμένη  έκφραση  των  δημοτικών  τους  πεποιθήσεων  στην  κοινωνική  τους  ζωή.
·         Παρεμβάσεις  στη  μοριοδότηση δημοτικών  υπαλλήλων,  με  στόχο  την  εξυπηρέτηση  ημετέρων  κατά τη  διαδικασία  επιλογής  προϊσταμένων.
·         Έξαρση  της  πρακτικής  των ανέξοδων και ψεύτικων υποσχέσεων  για  διορισμούς  στο  Δήμο, για  ανάθεση  μελλοντικών  έργων, για   κουτοπόνηρες μικροεξυπηρετήσεις,  για  ποικίλες εκδουλεύσεις, που σκοπό έχουν τη διαβουκόληση του λαϊκού φρονήματος.
·         Υποσχέσεις  μελλοντικής  διανομής  θέσεων  και  αξιωμάτων για  την  προσέλκυση  υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές (αισίως  οι «υποσχετικές» για  θέσεις  αντιδημάρχων  έχουν  ξεπεράσει  τον αριθμό  των σημερινών  συμβούλων  της  παράταξης Μαργαρίτη!!!).
Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι είχαμε  προειδοποιήσει  προ  πολλού  ότι η  τοπική  κοινωνία  δεν  μπορεί σήμερα να αποδεχτεί ύπουλες και ανέντιμες  πρακτικές  συκοφάντησης,  που  πλήττουν  τον  τοπικό  πολιτισμό μας.
        Πρέπει να συνειδητοποιήσει  ο  Δήμαρχος  και  τα   δημοτικά πρωτοπαλλήκαρά  του,  ότι  είναι  προτιμότερο να υποδεχθούν αξιοπρεπώς  τη  διαφαινόμενη  ήττα  τους,  παρά να  οδηγήσουν τα τοπικά πολιτικά ήθη  σε περιόδους άνθησης του ρουσφετιού και υποβάθμισης της πολιτικής ζωής του τόπου. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν, επίσης,  ότι  δεν  απευθύνονται  σε  άσκεφτους και ευκολόπιστους πελάτες,  αλλά  σε  σκεπτόμενους  πολίτες,  που  πλήττονται μεν βάναυσα από  την  κρίση,  πλην  όμως  διατηρούν  στο  ακέραιο  την  ευθυκρισία, την περηφάνια και  την  αξιοπρέπειά  τους .
Από το   γραφείο  Τύπου                                                                                                                                                                                                           Γιάννης  Πιτταράς                   

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑΞΙΕ. ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ. ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΙΚΡΑ. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ? ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΑΙΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΔΕΥΕΙΣ. ΤΟ ΜΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΝΩ ΤΟΝ ΜΑΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Πριν συντάξει και στείλει στα ΜΜΕ αυτό το δελτίο τύπου ο Νίκος Μαιτός θα έπρεπε να ρίξει μια ματιά στην ομάδα του. Οι υποσχέσεις, οι εκβιασμοί και οι παλαιοκομματικοί χειρισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο. Θεωρεί ότι απευθύνεται σε ηλίθιους; Ή πως η παρεούλα του έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι γουστάρει;


Ανώνυμος είπε...

βλεπεται την συσπείρωση που γίνεται γύρω του από όλους και έχετε αρχίσει να νιώθεται αβολα αλλά θα έχει και συνέχεια το θέμα, μόλις ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του.....μετά καντε γκάλοπ για τον δεύτερο.............

Ανώνυμος είπε...

Ποια συσπείρωση ρε βλήτο; Να σου πω πόσοι και ποιοι εγκατέλειψαν το καράβι και τι λένε για το Μανοράκι; Όλη η παραλία τον θάβει. Ανίκανος, ψεύτης, μόνο για τους Απεραθίτες γνοιάζεται. Θα τρίβεις τα μάτια σου στις 18 του Μάη.

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε ρε Νίκο ονόματα και διευθύνσεις. Τα ακούμε από μέσα στο δήμο και απέξω, αλλά πρέπει να βγούνε και έξω επίσημα. Θέλω να ξανακούσω τα ονόματα αυτών που τους έχει υποσχεθεί ότι θα τους κάνει αντιδήμαρχους, 29 ξέρω εγώ. Δε μπορεί, θα βγούνε και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στσ' Απίσω Τόποι. Να δεις πως θα φαγώνονται μεταξύ τους, αλλά κυρίως με τον ψευτομάνο, που μας παραμυθιάζει με τις...υλοποιήσεις του.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ των 10:22 που είχα σκοπό να μη τον ξαναψηφίσω επειδή δεν έχει κάνει τίποτα στ' Απεράθου θέλεις σόνι και καλά να με πεισμώσεις και να τον ξαναψηφίσω. Βρες άλλες κουταμάρες να γράψεις και όχι ότι νοιάστηκε για τ' Απεράθου.

Ανώνυμος είπε...

τι σχεση εχει ο μπαλτακος με το Ανευλαβή, ορέ; ακουσες τον Αναματερο στη Μπραουν πριν λιγον που ειπε το ονομα υπαλληλου που δεχτηκε πιεσεις απο τον Αργυρη για τις πολιτικες του πεποιθησεις; βρε ποσο πισω μας παει το Μανολακι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΙΣΤΕ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΤΤΑΡΑ. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΣΤΙΣ 18 ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΑΙΤΟΣ. ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΠΑΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ ΕΣΈΝΑ ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΑ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.
ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

Τσιμπουκοδρομίες στο Μαϊτό θα κάνεις σε 40 μερούλες. Να μου το θυμάσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΙΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ.ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΨΕΙΣ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ .Ο ΜΙΣΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ Ο ΚΟΚΚΟΤΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

αδερφε, απαντησα στα παραπανω σχολια, οταν λεω για συσπειρωση εννοω τον Μαιτο,

Ανώνυμος είπε...

Οποιος βρει γιατι εχουν ενωθει ΚΑΠΟΥΝΗΣ-ΡΗΓΑΣ-ΜΑΡΑΚΗΣ-ΜΑΙΤΟΣ και γιατι γινανε περεακι, γιατι ο μαρακης πηγε κάτω από τον Μαιτό? και γιατι ο Καπουνης κατεβενει (γληφει) τον μαχαιρηδη???? και όλα αυτα κατε ντολη του ΡΗΓΑ?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε αναλυτή. Κάτι καινούργιο έχεις να μας πεις; Κάτι σοβαρό; Πολλά ζητώ, ε; Ξεπέρασες τον Καμμένο σε συνωμοσιολογία. ψεκασμένος είσαι; Έχει περάσει η μπογιά της φτηνής προπαγάνδας σου. Κάνεις ερωτήσεις, χωρίς να απαντάς, λεχρίτη του κατεστημένου.
Σου θυμίζω τη συνταγή, αν τη ξέχασες:
Άκου τι θα κάνεις.
Ξυπνάς το πρωί και πίνεις ξυδάκι, πριν τον καφέ. Μετά τρως δακατιανό, μετά φαγητό και μαζί πάλι μία κουταλιά ξυδάκι.
το βράδυ ότι έχει παραδοσιακά το μενού και μία κουταλιά ξυδάκι μαζί.
Εύκολο;

Γενικά για να μην σε μπερδεύω και βγεις από την ρουτίνα σου, ξύδι κάθε οκτώ ώρες, σαν αντιβίωση.
Συμβουλεύσου τον φαρμακοποιό σου, αυτός ξέρει, μόνο από ΞΥΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

Γιάσου ρε Καπούνη, Θεέ. Πάρτους τα σώβρακα. Τους ξεβράκωσε σήμερα δημόσια ο Αναματερός, ο πρόεδρος του σωματείου των υπαλλήλων του δήμου, που ανάφερε ονόματα και διευθύνσεις. Και ο Αναματερός ήταν Μαργαριτικός, αν δεν το ξέρεις. Και τι θα ακολουθήσει.
Βγάλε ρε Μαϊτέ ονόματα φόρα παρτίδα, όπως λέει ένας πιο πάνω. Τα ακούμε μέσα στο δήμο και απέξω, παντού, αλλά πρέπει να βγούνε και επίσημα. Θέλω να ξανακούσω τα ονόματα αυτών που τους έχει υποσχεθεί ο Μαργαρίτης ότι θα τους κάνει αντιδήμαρχους, 31 ξέρω εγώ. Μιλάμε για γελοία υποκείμενα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΜΑΙΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΊΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΑΛΛΟΥ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Ο ΚΑΠΟΥΝΗΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΗ ,ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μαέστρος της παλάντζας, έτσι για να θολώνεις τα νερά, να ταυτίζεις Μαργαρίτη-Μαϊτό και στην ουσία να αβαντάρεις το Μαργαρίτη. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Είναι το ίδιο ο δήμαρχος με τους μηχανισμούς ρουσφετολογίας που έχει, με έναν άλλο υποψήφιο, άσχετα ποιοι τον στηρίζουν; Ας πουμε ότι ο Καπούνης, που δεν είναι υποψήφιος δήμαρχος, διορίζει στην ΕΑΣ. Η ΕΑΣ ελέγχεται από τους συνεταιριστές, δεν είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, δε διακινεί δημοτικό χρήμα. Τη διαφορά δε τη βλέπεις;
Είμαστε λίγοι στη Νάξο και ξέρουμε ποιοι πραγματικά δουλεύουν και που και ποιοι μας...δουλεύουν ως...αριστεροί σουλατσαδόροι.

Ανώνυμος είπε...

TO KAKO NIKO EINAI OTI AYTOI POY MΠAINOY ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τις τυφλες σου.

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa η αλήθεια ενοχλεί, σταμάτα λοιπόν το παιχνιδάκι διότι όλοι γνωριζόμαστε. Δηλαδή η [ Έξαρση της πρακτικής των ανέξοδων και ψεύτικων υποσχέσεων για διορισμούς στο Δήμο, για ανάθεση μελλοντικών έργων, για κουτοπόνηρες μικροεξυπηρετήσεις, για ποικίλες εκδουλεύσεις, που σκοπό έχουν τη διαβουκόληση του λαϊκού φρονήματος.
· Υποσχέσεις μελλοντικής διανομής θέσεων και αξιωμάτων για την προσέλκυση υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές (αισίως οι «υποσχετικές» για θέσεις αντιδημάρχων έχουν ξεπεράσει τον αριθμό των σημερινών συμβούλων της παράταξης Μαργαρίτη!!!).] αυτά αν τα κάνει μόνο τα κάνει μόνο ο Μαργαρίτης; για ψαξου διπλα σου

Ανώνυμος είπε...

"Αν τα κάνει"...Μα τόσο παλαβός είσαι ή κάνεις τον παλαβό? Ρώτησε ΕΝΑ υποψήφιο του Μαργαρίτη, αφού είσαι ιπποκόμος του, να μάθεις τι τάζει. Πες ΕΝΑ μόνο παράδειγμα από την εδώ πλευρά, ονομαστικά. Αλλιώς είσαι άτιμος, γυναικούλα, άσχετα αν μπορεί να μου πείς ότι δεν είσαι Μαργαριταρ-ένιος. Το παιχνιδάκι σου των ισοπεδώσεων και του "και οι δυο ίδιοι είναι" είναι μπαγιάτικο, για πέταμα, όπως και συ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον εσυ εισαι παλαβος και θαρεις οτι ειμαι και εω. Τι να σου πω δηλαδη ποιος δουλευει στη Ενωση και ειναι και υποψηφιος σου; να πω σε ενα ανωνυμο ονοματα Πες εσύ ένα παράδειγμα από την πλευρά Μαργαριτη; Εγω δεν παιζω κανενα παιχνιδάκι ισοπεδώσεων διοτι δεν πιστευω οτι "και οι δυο ειστε ίδιοι " διοτι απλα η ομαδα του μαργαριτη ειναι καλητερη σε φιλω γλυκα στη μουρη

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν δεν είμαι ο Μαϊτός. Αν δεν ήσουν παλαβός θα το είχες καταλάβει. Είσαι όμως γατόνι σαν το Μαργαριτάκο σου. Γάτος με πέταλα. Ονόματα, λοιπόν. Τον Κατερίνη τον ξέρεις; Άκου σε λίγο στον Μεσόγειος τον Αναματερό και τον Ανευλαβή (τι επώνυμο κι αυτό, μεγάλε, όνομα και πράγμα) για να μάθεις τις πολιτικές πιέσεις και τον έλεγχο κοινωνικών φρονημάτων από την ακροδεξιά ομάδα του Απεραθίτη. Πίσω στο 1960. Υπαλλήλους άλλους δεν εκθέτω, προς το παρόν. Θα βγουν οι ίδιοι σιγά-σιγά να τα καταγγείλουν και να δω πού θα τρέχετε να κρυφτείτε. Για τους Αντιδημάρχους, τα ταξίματα έχουν φτάσει αισίως τα 33. Αφού ο άνθρωπος δε θα βγει, τζάμπα είναι το τάξιμο. Μη βιάζεσαι, θα στους γράψω και αυτούς. Αγάλι-αγάλι. Σταγόνα-σταγόνα.
Ποια ομάδα Μαργαρίτη, βρε παλαβέ; Πάρ' τον ένα και χτύπα τον άλλο. Φασιστοειδή, ανίδεα και αγράμματα ανθρωπάκια. Τον Μήτσο τον ξέρεις, ε; Σούδωσε κανένα ντενεκέ λάδι για να τον ψηφίσεις; Εποχές Κατοχής, μιλάμε. Αμέ ο άλλος, που δεν ξέρει ούτε Ελληνικά και πήγε λέει στην Τουλούζ για ένα πρόγραμμα!!! Κάτσε ρε Πολυκρέτη στ' αυγά σου, μήπως μαζέψεις κανένα σκουπίδι, που βρωμοκοπά ο τόπος.
Εγώ, ανορθόγραφε τύπε, δε γλύφω εκεί που φτύνω.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΩ, ΜΕΓΑΛΕ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ. ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗ ΜΠΑΡΟΤΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΑΠΟΥΝΗ, ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΚΙ ΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΠΑΓΚΕΙΟ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΧΤΟΣ, ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΦΙΛΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Είσαι χάχας τελικά. Και βαθιά νυχτωμένος που λέει και ο ανευλαβής σου. Ο Μαϊτός δεν έφτυνε το Μαράκη, παλαβέ. Εσένα, το μαϊμού Μαράκη μπορεί. Εγώ, επίσης, δε γλύφω εκεί που φτύνω, δηλαδή εσένα και τους ομοίους σου. Εσύ δε φιλάς μόνο τη μούρη μου-λέμε τώρα, γιατί και από μακριά μπορεί να μου κολλήσεις το φασιστικό βάκιλλο-αλλά κωλογλύφεσαι με το Μαργαριταριό, ό,τι χειρότερο στο τόπο. Σφουγγοκολάριε...