slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόταση για δημόσια συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων κατάθεσε ο Ν. Μαϊτός

Με αφορμή ΤΗΝ Έναρξη προεκλογικής περιόδου Της ΓΙΑ τις δημοτικές Εκλογές Της 18ης Μαΐου 2014, η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο επικεφαλής της υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μαϊτός θεωρούν ότι μπορεί και πρέπει να υπάρξει ένας ουσιαστικός δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων για τα προβλήματα των νησιών του Δήμου μας και τις προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων, που διεκδικούν την ψήφο των νησιωτικών κοινωνιών μας. Γι 'αυτό το λόγο, ο Ν. Μαϊτός καλεί δημοσίως τους συνυποψηφίους του να αποδεχτούν την πρότασή του όσον το δυνατό γρηγορότερα, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια είναι εξόχως ασφυκτικά. Ακολούθως πρέπει να ....ορίσουν έναν εκπρόσωπό τους, ώστε από κοινού, διαπαραταξιακά, να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της δημόσιας αυτής συζήτησης (τόπος διενέργειας, θεματολογία, επιλογή δημοσιογράφου-συντονιστή κοινής αποδοχής, ανάπτυξη θέσεων και διαλόγου μεταξύ των υποψηφίων, τρόπος υποβολής των ερωταπαντήσεων από κοινωνικούς φορείς και το κοινό , απευθείας μετάδοση από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο κλπ). Η συζήτηση αυτή θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στον τόπο μας και θα βοηθήσει στη διατύπωση θέσεων, τον εντοπισμό συναινέσεων και διαφορών και την ενημέρωση των πολιτών, προκειμένου να καταλήξουν σε υπεύθυνες επιλογές και αποφάσεις. Ελπίζουμε η πρόταση να γίνει αποδεκτή από τους άλλους τρεις συνυποψηφίους Δημάρχους και να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή αυτής της τόσον αναγκαίας και ωφέλιμης για τον τόπο μας δημόσιας συζήτησης. ΤΟ Γραφείο Τύπου Γιάννης Πιτταράς












4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην δεχτεί ο Μαργαρίτης.
Να πεί τι ;

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Μαϊτός έχει τις προτάσεις; Αρλούμπες λέει και γράφει όλο αυτό το διάστημα. Ο χαμένος μια τέτοιας συνάντησης θα είναι γιατί δεν έχει ιδέα για τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου. Πιστεύει ότι βγαίνοντας στη Ρούλα και κολακεύοντας θα πείσει κι εμάς. Το έργο το δικό του και όσων αποτελούν το ψηφοδέλτιο του είναι η εγγύηση της αποτυχίας του.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ανοησίες γράφεις και για την ταμπακέρα τίοτα. Γιατί δεν αποδέχεται ο Μαργαρίτης την πρόταση-πρόκληση Μαϊτού, αφού θα τον...κατατροπώσει; Η δημαρχάρα σου ακόμα και τις ευχές τις διαβάζει από το χαρτί. Τόση ικανότητα, νοημοσύνη και ευφράδεια! Άσχετος ήταν ο άνθρωπος και άσχετος θα είναι τώρα που θα παραδώσει. Να γιατί δε θα δεχτεί την πρόταση και βάζω και στοίχημα.
Το έργο του Μαϊτού στην ΟΝΑΣ ήταν τεράστιο. Επαινέθηκε και απόψε από τον Ιάκωβο Ναυπλιώτη-τον δικό σας, ντε-, στην εκδήλωση για τον Καμπανέλλη. Το έργο του σαν Δημάρχου θα το κρίνουμε μετά από 5 χρόνια.
Το έργο του Μαργαρίτη, άστα να πάνε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ (ΚΑΡΑΝΙΚΑ ,ΜΑΥΡΟΥ , ΒΛΑΧΑΚΗ )