slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση,είχε η Σαντορινιά που "ραγίζει"καρδιές


Θεώνη Λειβαδάρου, γέννημα –θρέμμα της Σαντορίνης. Η 24χρονη σαντορινιά θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Χατζημάρκου, επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης «Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο» και με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων τον Γιώργο Λεονταρίτη.
‘Όπως δηλώνει η νεαρή όμορφη Σαντορινιά «Ο τρόπος της αντίδρασης μου είναι η συμμετοχή μου στις εκλογές για το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου. Σαν νέος άνθρωπος δεν μπορώ να ανέχομαι να αποφασίζουν άλλοι για μένα. Δεν μπορώ να μένω ασυγκίνητη στα δεινά που συσσωρεύονται» τονίζει με αφορμή την υποψηφιότητά της και κλέβει καρδιές…
 Η αλήθεια είναι ότι η λαμπρή παρουσία της που συναντάει κάποιος στα μάτια της σε κάνει να ονειρεύεσαι  πολύ μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
Η κυρία Λειβαδάρου, μπήκε για τα καλά στην δουλειά. Μια ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη συνάντηση πραγματοποίησε στην Αθήνα η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του συνδυασμού  "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" του κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, Θεώνη Λειβαδάρου.
 Συναντήθηκε με τον υπουργό εργασίας κύριο Γιάννη Βρούτση, όπου συζήτησαν τα προβλήματα της αρμοδιότητας του υπουργού που απασχολούν την περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, ιδιαίτερα της αντιμετώπισης της ανεργίας, της προστασίας ευπαθών ομάδων πληθυσμού, τη στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών της περιφέρειας κτλ.
Πέραν τούτων όμως η κυρία Λειβαδάρου Θεώνη έθεσε υπόψιν του Κυρίου υπουργού τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια.
Ο υπουργός υποσχέθηκε την όσο το δυνατόν συντομότερη επίλυση των προβλημάτων αρμοδιότητας του υπουργείου του, αλλά και τη στήριξη και συμπαράσταση του στην επίλυση προβλημάτων αρμοδιότητας άλλων υπουργείων. Οι επαφές της Κυρίας Λειβαδάρου Θεώνης με κυβερνητικά στελέχη συνεχίζονται.
Μπορεί άραγε να αρνηθεί κάνεις στις συναντήσεις;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν τα προσόντα σου για να κατεβείς στον πολιτικό στίβο είναι το ωραίο πρόσωπο και τα μεγάλα βυζιά τότε τι περιμένεις; Να πάει μπροστά η περοφέρεια; Εκτός αν τη λέξη "έργα" την αντιλαμβανόμαστε μόνο ως "τσόντες".

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΝΙ ΘΕΕ ΜΟΥ........ΜΜΜΜΜ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.........ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΟΥΣ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ