slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ! ΑΗΔΙΑ και ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!


Mε αφορμή τη διακαναλική συνέντευξη, του αντιπροέδρου και υπουργού εξωτερικών της κυβέρνησης , αλλά και προέδρου του ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελου Βενιζέλου, θα θέλαμε να υποβάλουμε ένα καίριο ερώτημα, που προκύπτει στο μυαλό, του κάθε νοήμονος Έλληνα πολίτη.
Σας ακούσαμε κύριε Βενιζέλο, με κροκοδείλια δάκρυα, να μιλάτε, αποποιούμενος των ευθυνών σας και υπερασπιζόμενος της ανάγκης διαρθρωτικών αλλαγών, για ολιγωρία των προηγούμενων κυβερνήσεων επάνω στη.... λήψη μέτρων, αλλά και την εφαρμογή αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.

Δηλαδή...
όλων όσων είχε προτείνει και παρουσιάσει από την αρχή της διακυβέρνησής του με αποκορύφωμα το 2009, ο Κώστας Καραμανλής και ΄σεις όχι μόνο τα είχατε απορρίψει μετά βδελυγμίας, αλλά κατεβάζοντας στους δρόμους τον Ελληνικό λαό έχοντας την αμέριστη βοήθεια των κομματικών σας συνδικαλιστών, τυπώνοντας μπλουζάκια και με δακρυσμένα μάτια μπροστά στον φακό των συνεργαζόμενων δολοπλόκων καναλιών αντιπροτείνατε το περίφημο λεφτά υπάρχουν και απειλούσατε με εκλογές με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!
Και λίγο αργότερα; Παπανδρέου και Καστελόριζο, Σαχινίδης και μόνη μας επιλογή το ΔΝΤ!
Κύριε Βενιζέλο σε ποιους απευθύνεστε;

Ούτε έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, αλλά και οι εποχές που ο λαός, έτρωγε αμάσητο το φαγητό, που εσείς απλόχερα του προσφέρατε, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τρανή απόδειξη των λεγομένων μας είναι τα σημερινά σας δημοσκοπικά ποσοστά, που ίσως και να μη σας επιτρέψουν την είσοδό σας στην επόμενη βουλή.
Η αλήθεια όμως είναι πως δεν μας εξέπληξε η τοποθέτησή σας, ούτε ακόμα και η λειψανδρία σας, να υπερασπιστείτε τις απειλές που εσείς ο ίδιος εκτοξεύσατε ενάντια στον Γιώργο Παπανδρέου.
Άλλωστε κόρακας κοράκου μάτι, δεν βγάζει ποτέ!
Αυτό που μας προκαλεί εντύπωση είναι, πως μπορούν και παραμένουν αδρανείς, οι κυβερνητικοί βουλευτές που υπήρξαν βουλευτές και εκείνης της περιόδου. Αλήθεια κανείς απ΄αυτούς δεν αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπιστεί, όχι το έργο του Κώστα Καραμανλή, αλλά το δικό του προσωπικό έργο;
Και τέλος θεωρούμε επιβεβλημένο, να τοποθετηθεί δημόσια επ΄ αυτού, το ίδιο το κόμμα.
Θέλουμε να μάθουμε, από επίσημα χείλη, αν η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί τις απόψεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ή όχι.
Έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνεται και να καθορίσουμε από την πλευρά μας, απ΄΄δω και πέρα τη στάση μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: