slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επιμένει ο Παναγούλης: Όνειρό μου να είμαι μάρτυρας υπεράσπισης Κασιδιάρη-Ο Κασιδιάρης εκβίαζε τον Μπαλτάκο (!!;;)

«Όποιος με χαιρετάει στη Βουλή λέω καλημέρα, καλησπέρα. Ποτέ δεν έγινε άλλος διάλογος. Ο Κασιδιάρης δεν μου ζήτησε τίποτα….» υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης σχετικά με τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη ότι του πρότεινε να είναι μάρτυρας στη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του.

Όπως επισήμανε στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου στον RealFm  «από τον εμφύλιο πόλεμο και μετά, η Δεξιά σε οποιαδήποτε μορφή φέρνει κάποια εκλογικά συστήματα ώστε να αλλοιώνει τα αποτελέσματα του ελληνικού λαού». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι υπήρχαν συζητήσεις Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής ώστε να μην κατεβάσει το ακροδεξιό κόμμα υποψηφίους σε κάποιες περιφέρειες: «Αυτά συζητιούνται σε πηγαδάκια και δημοσιογραφικά και άνω… γι αυτό και το βίντεο το εμφάνισε ο Κασιδιάρης τώρα, ο Μπαλτάκος θα τους είχε τάξει… κάνουμε και πολιτικές εκτιμήσεις… γιατί το βγάλανε προχθές; Τους πιέζανε να μην κατεβάσει η Χρυσή Αυγή σε 4 νομούς υποψηφίους, να βρουν έναν τρόπο παραμονές των εκλογών, να μην προλάβουν να κατεβάσουν…»

«Το νόημα είναι ότι η Χρυσή Αυγή εκβίαζε τον Μπαλτάκο. Το είχε μήνες ο κ.Κασιδιάρης και τον εκβιάζανε» υποστήριξε ο κ. Παναγούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: