slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της Αντιδήμαρχου Κουφονησίου

(Σας στέλνουμε το παρακάτω Δ.Τ. της κ Αικατερίνης Συμιγδαλά.): Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την τοπική αυτοδιοίκηση της πατρίδας μου, του Κουφονησίου. Είναι ο τόπος μου, είναι το μέρος που ζει η οικογένεια μου, είναι ο χώρος που επιχειρώ. Η λαχτάρα να δω το τόπο μου να προοδεύει και να κάνει βήματα προς το εμπρός με καθοδήγησε όλα αυτά τα χρόνια. Το ίδιο συνέβη και πριν τριάμισι χρόνια, όταν με την ενοποίηση μας με το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πίστεψα πως θα δινόταν μια νέα ευκαιρία για το...
νησί μου. Επίσης πίστεψα πως, με την παράταξη του νυν Δημάρχου, θα μπορούσα να δουλέψω συλλογικά, δίκαια και αποτελεσματικά για το Κουφονήσι. Διαψεύστηκα δυστυχώς σε όλα τα επίπεδα. Η ανυπαρξία πολιτικής βούλησης για τις Μικρές Κυκλάδες αποκαλύφθηκε πλήρως, παρότι υπήρξαν πολλές ευκαιρίες και παρατάσεις. Σήμερα επιδιώκω να συνεχίσω - σοφότερη πλέον - αυτόν τον αγώνα για το νησί μου, μέσα από τις τάξεις της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και με γνώμονα το καθαρό βλέμμα και τον καθαρό ρεαλιστικό και πειστικό λόγο του Νίκου Μαϊτού, ο οποίος δεσμεύεται για τα αυτονόητα και οι προτάσεις του για συμμετοχικό αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού «πατάνε στα πόδια τους» χωρίς φανφαρονισμούς και υποσχέσεις επί παντός επιστητού, όπως αυτές που και εγώ στο παρελθόν πίστεψα . Είμαι σίγουρη πως η επόμενη μέρα για το Κουφονήσι και τις Μικρές Κυκλάδες έρχεται με σοβαρότητα, μέτρο και αποφασιστικότητα. το Με Τιμή Αικατερίνη Συμιγδαλά Επιχειρηματίας Αντιδήμαρχος Κουφονησίου ΤΟ Γραφείο Τύπου Γιάννης Πιτταράς



















15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα βιολια βαλαμε και παιζουνε στο κουφονησι μολις το ακουσαμε....μπραβο στο κυριο μαιτο που παιρνει οτι αφηνει εξω ο μανος ο μαργαριτης...

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφήνει έξω κανένα ο Μαργαρίτης, όλοι εγκαταλείπουν το πλοίο σαν τα ποντίκια. Βουλιάζουμε, φίλοι, και πρέπει να δούμε γιατί σαπίσαμε σε 3 μόλις χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Προς το πρώτο : Τα βιολιά τα βάζαμε στο Κουφονήσι κάθε φορά που ο Δήμαρχος έκοβε και από μια κορδέλα απ΄τα έργα που μας έταξε και ποτέ δεν είδαμε . Τα βιολιά τα βάλαμε όταν τον είδαμε να παρακαλεί την Κατερίνα δημοσίως και ιδιωτικώς να είναι στο ψηφοδέλτιο του και εν πάση περιπτώσει να μη κατέβει με το Μαϊτό. Κέθενος αγίου όμως μια μέρα κι έτσι τα ψέματα κι η κοροϊδία ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Θα δει ο κυρ Δήμαρχος τ΄αποτελέσματα στο Κουφονήσι και σε όλα τα μικράνησιά και θα τρέχει να κρυφτεί στους Μάκαρες. Ε μα πια !!!

Ανώνυμος είπε...

Αντώνη Κωβαίε μέχρι προχθές τον έβριζες τον άχρηστο τώρα ξανακατεβαίνεις μαζί του. Τι συμβαίνει ; θαρρείς πως τρώμε κουτόχορτο ; Οσο είναι νωρίς πάρε παράδειγμα από τη Κατερίνα γιατί το φούμο είναι στη τσέπη μας. Δεν θα μας ξανακοροϊδέψετε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ . ΣΕ ΠΛΗΡΩΦΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΩΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΟΝΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Η εταιρια Rass έκανε πρόσφατα γκάλοπ στη Νάξο και φέρνει τρίτο τον Μαργαρίτη. Θα κλάψουν μανούλες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΔΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΡΟΥΣΗΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΙΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΞΙΟ , ΜΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενδιαφέρει ο Μαϊτός. Μακάρι να βγει το κοπέλι στο δεύτερο γύρο.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο που συνεχιζεις την προσπαθεια και αναλαμβανεις μερος ευθυνης για το μελλον του τοπου μας πιστευουμε πως θα εργαστεις με ανιδιοτελεια και σεβασμο.Μονο ετσι θα παει η ελλαδα μπροστα αν καθενα μας προσπαθησει με τις δικες του δυναμεις στον τοπο του.Εμεις θα στηριξουμε την προσπαθεια σου με την ψηφο μας για να σου δωσουμε την δυνατοτητα να εργαστεις με ειλικρινεια και εντιμοτητα για τον τοπο μας το Κουφονησι.

Ανώνυμος είπε...

o μαιτος θα ναι σιγουρας ο ενας που θα παει στο δευτερο γυρο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά δεν είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να επιλέξει που θα πάει?
Αυτό είναι νομίζω αναφαίρετο δικαίωμα του.
Το θέμα είναι αν σε όλη αυτή την διαδρομή, ποιο ρολο παιζουν τα χρήματα που βγάζει, αν αυτά τα αξίζει με τους αγώνες του, αν κατάφερε πράγματα, η αν ήταν μονο για τα το μηνιάτικο.
Θεωρώ δίκαιο να ρωτήσει κάποιος.
Άξιζε ο αντιδήμαρχος τα χιλιάδες ευρώ που έβαλε στην τσέπη του.
Έκανε προτάσεις σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, έκανε παρεμβάσεις στην Περιφέρεια στην Αθήνα, στα Υπουργεία κλπ
Πόσες φόρες τα τριάμισι χρονιά πήγε στα κέντρα των αποφάσεων να μην είναι το νησί του χωρίς έργα, νερό το καλοκαίρι, χρήματα στα μηχανήματα για τους τουρίστες, ?
Δούλευε για τα σχολειά του νησιού, τα αγροτικά ιατρεία, την τουριστική προβολή στην περιφέρεια κλπ αφού για αυτά πληρωνόταν από το υστέρημα του νησιώτη κάθε μήνα.
Τι έκανε από όλα αυτά?
Ήταν οι εισηγήσεις εμπεριστατωμένες και κέρδισε κάτι.
Στο νησί υπάρχουν πολλά αξία παιδιά και με τουλάχιστον νέες ιδέες, μόρφωση παραπάνω από το δημοτικό και μπορούν να σταθούν και έξω από τον Δήμο κάλλιστα.
Και φυσικά εκτός από την κοινωνική καταξίωση (αντιδήμαρχος σε Δημοτική ενότητα μπορεί να διοικεί με τον ίδιο μισθό 500.000 πολίτες και όχι 300). Αξίζει τα πάνω από 60.000,00 ευρώ που θα πάρει όταν ακόμα και ένας νεοδιόριστος γιατρός, δικηγόρος, καθηγητής ή αγρότης μας ή ψαράς δεν μπορεί να πάρει δουλεύοντας κάθε ημέρα πρωί βράδυ.Ο Μαιτος που ειναι στο ΣΔΟΕ και πολλοι αλλοι θα αφησουν τον μισθο του για να παρουν τα λεφτα αυτα. Και μαλλον θα χασει χρηματα απο την δουλεια του.

Έχει τις γνώσεις, την δύναμη, τις εμπειρίες να σταθεί μπροστά στους διοικούντες για να κερδίσει μάχες στα υπουργεία? (φυσικά δεν μιλάμε για εξωτερικό κλπ). Ή όπως λέμε στο νησί .... Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, κάθε μήνα μέχρι το 2020.
Μακαρι να κανουμε λαθος και να μην παει το νησι ακομα 5 χρονια πισω οπως τα προηγουμενα τριαμηση που ηταν σαν να μην υπηρχε αντιδημαρχος. Γιατι το νησι αξιζει πολλα. Κανονικα θα επρεπε τα € 60.000,00 αυτα ευρω οποιος και να παει αφου ασχολειται ΕΛΑΧΙΣΤΑ να πανε στους νησιωτες του Κουφονησιου (Πολιτιστικο οργανισμο Κερος, σε ανεργα παιδια αφου δεν εχει θεσεις εργασιας ,κλπ)

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΛΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΙΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΉΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Η ΟΧΙ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΥΛΩΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ. ΑΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΛΙΓΟΥΡΕΎΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΙΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μεγάλε δεν έχει καμία ευθύνη η Κατερίνα που επέλεξε να συνεργαστεί και να στηρίξει έναν άχρηστο (δικός σου ο χαρακτηρισμός) στις προηγούμενες εκλογές;
Και τι μας λέει ότι αφού έκανε λάθος εκτίμηση τότε, δεν κάνει λάθος εκτίμηση και τώρα;
Αυτού του είδους οι αποχωρήσεις - μεταγραφές κάνουν κακό και στο συνδυασμό που χάνει το στέλεχος και στο συνδυασμό που το παίρνει. Κυρίως όμως κάνουν κακό στο ίδιο το στέλεχος γιατί χάνει τη σοβαρότητά του.
Αυτά κύριοι