slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ: Βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς στον πολίτη, σας ενημερώνουμε ότι μέσω του δικτυακού τόπου www.e-naxos.eu έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις οφειλές σας, αλλά και να τις πληρώνετε ηλεκτρονικά χωρίς καμία επιβάρυνση. Για να έχετε πρόσβαση σ' αυτή την υπηρεσία θα πρέπει να ακολουθήσετε  τα παρακάτω βήματα:
1.      Να επισκεφτείτε το διαδικτυακό τόπο www.e-naxos.eu
2.      Nα εγγραφείτε ώστε να.....
αποκτήσετε δικαίωμα πρόσβασης. Απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσετε σωστά είναι: ονοματεπώνυμο, όνομα χρήστη, κωδικό, ΑΦΜ, e-mail.
3.      Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα μέσω e-mail, όπου θα επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας.
4.      Θα συνδεθείτε στον διαδικτυακό τόπο συμπληρώνοντας στην ενότητα «Είσοδος Χρήστη» τα πεδία «Χρήστης» και «Κωδικός» και πατώντας το κουμπί «Είσοδος».
5.      Στην συνέχεια θα πατήσετε το κουμπί «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» και επιλέξτε «Οφειλές Χρηματικού Καταλόγου».
6.      Πατήστε το κουμπί «Αναζήτηση».
7.      Εάν έχετε οφειλές θα εμφανιστούν τα στοιχεία σε αναλυτικές γραμμές.
8.      Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε ηλεκτρονικά, επιλέγετε τις οφειλές και πατάτε το κουμπί «Πληρωμή Επιλεγμένων Οφειλών».
9.      Μετά από επιβεβαίωση του ποσού, εμφανίζεται η σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA ή MASTERCARD και ολοκληρώνετε την πληρωμή.
Για να βλέπετε τις ολοκληρωμένες πληρωμές σας, επιλέγετε από το μενού «Βεβαιωμένες Οφειλές» την ένδειξη «Προβολή Πληρωμών». Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα πληροφορικής του Δήμου στα τηλέφωνα 2285360115-114 ή στο e-mail: support@naxos.gov.gr .


                                                                                                Ο Αντιδήμαρχος
                                                                                           Αργύριος Ανεβλαβής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: