slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Α. Πιτταράς: «Δέχθηκα τέσσερις προτάσεις για θέσεις ειδικών συμβούλων σε Υπουργεία, και Δήμους. Τις απέρριψα όλες μονομιάς»


silberform

30 θέσεις πρακτικής για Έλληνες φοιτητές προκηρύχθηκαν από την γερμανική εταιρεία Silberform AG,  η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα έρευνας, σχεδιασμού και παραγωγής πρωτοτύπων, μοντέλων και ειδικών οχημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην βιομηχανία αυτοκινήτων, αεροναυπηγική και αεροδιαστημική βιομηχανία.
Έχοντας συνεργασία με εταιρείες - κολοσσούς, όπως η P Orche, η BMW, η Audi, η Opel, η Airbus  και άλλες, κατέχει ηγετικό ρόλο στον κλάδο της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Συγκεκριμένα η προκήρυξη αναφέρει:

Έχοντας την στήριξη της Επιτρόπου Εκπαίδευσης και νεολαίας της Επιτροπής, κ.Ανδρούλλας Βασιλείου καθώς και της ελληνικής Κυβέρνησης, αξιοποιώντας το πρόγραμμα Erasmus +, αναζητούμε 30 φοιτητές, σε γνωστικά αντικείμενα των κλάδων του σχεδιασμού, της μηχανικής, των κατασκευών, της μηχανολογίας, του προγραμματισμού , της επικοινωνίας και των ξένων γλωσσών, που επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση και να εκπαιδευτούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Στουτγάρδη, ώστε να αποκτήσουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και στην συνέχεια να στελεχώσουν το νέο παράρτημα της Silberform AG στην Ελλάδα.
  • Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα αρμόδια γραφεία Erasmus.
  • Aποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο a.pittaras @ silberform. ag
Αντώνης Πιτταράς
Το RoadStory.gr επικοινώνησε με τον επικεφαλής του ελληνικού έργου Silberform AG, Αντώνη Πιτταρά ο οποίος ανέφερε:
Α. Π:.  Σήμερα νιώθω περισσότερο χαρούμενος από ποτέ, γιατί μπορώ μέσα από την Silberform AG να δώσω ρεαλιστικές ευκαιρίες σε όσους τις αναζητούν και τις αξίζουν. Σε 30 νέους Έλληνες που θέλουν να δουν την ζωή τους να αλλάζει και είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα.
RoadStory.gr: Μιας και διανύουμε προεκλογική περίοδο και δεδομένου του ενδιαφέροντός σου για προσφορά, πως και δεν αποφάσισες να ασχοληθείς με τα κοινά;
Α. Π:.  Τον τελευταίο χρόνο, όσο ήμουν στην Ελλάδα, δέχθηκα τέσσερις Προτάσεις   ΓΙΑ Θέσεις ειδικών συμβούλων ΣΕ Υπουργεία, και Δήμους. Τις απέρριψα όλες μονομιάς. 
Επιπλέον, δύο κόμματα μου πρότειναν θέση στα ευρωψηφοδέλτιά τους για τις επερχόμενες εκλογές. Ήμουν όμως απίστευτα συνειδητοποιημένος για το τι θέλω και τι ζητάω σε αυτή την φάση από την ζωή μου.
Δεν πιστεύω πως θα μπορούσα να παράξω τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνω σήμερα, δίνοντας ευκαιρία σε 30 νέους Έλληνες να βελτιώσουν το μέλλον τους.
Διαβάστε επίσης:
[ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ] Αντώνης Πιτταράς: Ένας πρεσβευτής της νέας γενιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: